A lányom pasizik. Hogyan fogadjam el a helyzetet?
A második találkozásnál kicsit elbeszélgettem a sráccal, hogy eszébe se jusson hülyeséget csinálni
ez volt a leghülyébb dolog amit tehetsz -.-
alapszabály: soha nem szólj bele a gyereked kapcsolataiba, ha mégis úgy érzed h kell akkor a saját gyerekeddel beszélj és ne a párjával !!!!!
Ha én apám "elbeszélgetett" volna a pasimmal, tutira kiakadtam volna rajta. Velem beszéljen, ne a pasimat fenyegesse, mert ezzel azt éri el, hogy még jobban akarni fogom, csak hogy felbosszantsam!
Így gondolkozik egy tini!
Bízz abban, hogy jó nevelést kapott.
A tiltás csak olaj a tűzre, inkább biztosítsd a lányod arról, hogy mindig mellette állsz, és mindent megbeszélhet veled. Hívd meg őket többször, hogy jobban megismerd a fiút.
Elhiszem, hogy nem ilyen udvarlót képzelsz el a lányod mellé, de ez most nem is fontos, mert ebben a korban még nem életük párját keresik. Könnyen lehet, hogy hamarabb véget ér ez a "kapcsolat", mint gondolnád.
utolsó vagyok.
Bocsi azt hittem az anyja vagy... :D
ezesetben semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!