Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem kell neki ez a...

Miért nem kell neki ez a gyönyörű gyermek?

Figyelt kérdés

A bátyám fiáról van szó. 6 éve összejött egy lánnyal, egy év járás után terhes lett a csaj. Nem is volt ezzel semmi baj, mind a ketten dolgoztak, vettek fel lakáshitelt, lett egy szép kis kuckójuk, megszületett a baba. A sógornőm annyira szerette a pici fiút, rajongásig.Óvta, vigyázta, ha felmentünk, egy percre sem engedte el magától.Anyánk is imádta az unokát, de még vele sem hagyta egy pillanatra sem kettesben.És...

Eltelt egy év, minden gyökeresen megváltozott.Egyre gyakrabban vitte anyánkhoz a picit, láttuk romlik a házasságuk. Anyánk csak örült, hogy egyre többet lehet az unokával, de érezte hogy baj van, én nem hittem Neki.Majd eljött a pillanat, hogy a bátyámék szétmentek, a tesóm hazaköltözött, a nő fogott egy másik pasit, a kicsi fiú meg itt maradt, nem is érdekli. Azóta szült a palijának egy kislányt, de erről a drágáról teljesen megfeletkezett. Anyám az anyja, ő viseli gondját erőn felül, a tesóm próbálja a hitelt nyögni, és hónapokig nem is érdeklődik a gyerek után. Gyönyörű, okos kisfiú, imádjuk, anyámék is mindent megadnak neki, de ők is dolgoznak még, és nem egyszerű. Nekem is van családom, segítünk amennyit tudunk, de nagyon nehéz.

Pár napja a tesóm felhívta a nőt, hogy b+ egy hónapja nem láttad a fiunkat, ma lenne egy kis dolgunk, vidd már el, c csak egy pár órára, hiányol is nagyon, erre azt mondta, hogy feljelent minket zaklatásért, ha nem hagyjuk békén.Hát milyen anya az ilyen? Most már akkor sem engednénk, ha ő kérné.Volt bírósági tárgyalás, már a tesómé a felügyelet, talán a családi pótlékot is neki fogják ítélni, amit eddig a gyerek anyja vett fel, holott egy csokit nem vett neki soha, de hogy az istenbe lehetnek ilyen anyák??? Ti mit tennétek még??

2013. júl. 10. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Tudod nem mindenki van oda a gyerekért/gyerekekért...én sem csak van annyi eszem, hogy nem csinálok akkor.
2013. júl. 10. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, a gyereknek jobb ha megmenekül a saját anyjától...

Bátyád is próbáljon meg nyitni másfelé, hátha szerető társra talál aki esetleg imádja majd a kisfiút.

2013. júl. 10. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A párom és az összes unokatestvére is így nőtt, így nő fel. A szülei, de egyetlen nagybátyja vagy nagynénje sem volt olyan előrelátó, hogy ne csináljon olyan gyereket, amihez nem ragaszkodik. Minden unokatestvérét a nagyszülei nevelik, vele együtt. Engem is elborzaszt a dolog. Elég szörnyű gyerekkora volt (a szülei miatt, meg hogy sok ingázás volt a nagyszülők, szülők között) és a mai napig nem heverte ki, de így is fel lehet nőni, túl lehet élni. A lényeg, hogy valaki szeresse. Nagyon sokszor a gyerek születése után jönnek rá a szülők, hogy ők éppen akkor szeretnének még fiatalok lenni egy kicsit...
2013. júl. 10. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a nő képes szülni még nem biztos, hogy jó anya lesz.

CSak nem ő a csodás "anyuka".

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..

2013. júl. 10. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Na, remélem olvassák a habzó szájú abortuszellenesek is...itt az ékes bizonyíték, hogy bizony attól, hogy valaki szül, még nem biztos, h jó anya lesz...és nem mindenkinek az élete értelme egy gyerek...bizony, hogy van olyan, hogy jobb, ha valaki nem szül...inkább, mint hogy ez legyen a vége.
2013. júl. 10. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

bizony-bizony-bizony ötöske, ne habozzunk

Kérdező! nem hagyták el 4 évesen ezt az "anyát"? nem tudod?

2013. júl. 10. 23:10
 7/7 anonim válasza:
Engem is elhagytak 6 évesen.Az anyámat semmi nem érdekelte.Ráadásul két kisebb testvérem is van.Ő azzal mentegetőzik, hogy jót akart és hogy ő rá jött, hogy nem tud anya lenni, meg így beteg vlt úgy beteg volt.Közben kiderült, hogy nem élte ki magát és mindig másik palija van.Úgy tapad a pasik után, mint a mágnes a hűtőhöz.Vannak akik képtelenek anyák lenni.Nekem sokkal jobb lestt volna,ha már akkor elvesznek tőle amikor elsőnek lehetett volna.Bár ne is ismerném!
2014. máj. 31. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!