Összetörtem a faterom kocsiját. Biztos hogy ki fog nyírni! Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Az enyém nem jó ő meg úgyis nyaral ezért kölcsön kértem az övét de balesetem volt és szerdán fog hazajönni annyi idő alatt a külső károkat nem tudom rendbehozni. Ezt a kocsit jobban szereti mint engem szóval le fogja vágni a fejemet ha meglátja. Fel akartam hívni de nem tudom mit mondjak. Nem én voltam a hibás de ha jobban figyeltem volna akkor nem történik meg. Valahogy úgy kéne elmondani, hogy ne legyen annyira ideges. Mit csináljak, felhívjam vagy ne? Mit mondjak neki?2013. júl. 7. 19:32
21/29 anonim válasza:
Ma még csak telefonon keresztül ölhette meg... Van tehetsége kétségkívül! :)
22/29 anonim válasza:
Akkor ma rugjal be, mert ez lesz az utolso!
23/29 A kérdező kommentje:
Jó híreim vannak. Csak az egyik fülemre süketültem meg és holnapra ér haza. Ne akarjátok tudni, hogy milyet kaptam telefonon keresztül is. Az elején azért megkérdezte, hogy jól vagyok-e és csak utána kezdte el szidni a kuva fajtámat de rendesen. Elment az életkedvem. Jobban járok ha soha többé még csak rá se pillantok a kocsira. Ezek után még a telefonszámlára leszek kíváncsi, hogy felhívtam :D A külső törésekkel/horpadásokkal nem tudok mit kezdeni de gyűjtök egy új szélvédőre meg vettem pár új cuccot. Félek. A temetésemre laza cuccban gyertek. Szeretettel várok mindenkit.
2013. júl. 10. 18:28
24/29 anonim válasza:
Szegény gyerek... Nem irigyellek, de hát... Mit is mondjak? Bátorság! Ezt már ki kell bírnod, de majd túl leszel rajta. Lélekben veled vagyunk!
25/29 anonim válasza:
nyugi, idővel apád haragja is elszáll
26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek :D
Nem volt kellemes a találkozást. Remélem az éjszakát is túlélem :D
2013. júl. 11. 22:28
27/29 anonim válasza:
Laza cucc rendben, de milyen virágot vigyünk? Gondolom, hamvasztanak, az olcsóbb....
Írj azért, készüljünk a temetésre, vagy ne. Gondolom nem kell, fater öregecske, ilyen jólsikerült gyereket már nem tudna nemzeni. Nem gúny! 1.voltam.
Gyereket nem csapunk agyon, (agyhelyen sem) mert már nem tudunk másikat csinálni. Szülői látásmód!
28/29 A kérdező kommentje:
Temetés egyelőre lefújva. Nem kell virág. Hozzatok lányokat, kaját, piát, rúgjatok be és élvezzétek az életet :D
2013. júl. 13. 18:23
29/29 anonim válasza:
Örülök, hogy túlélted! Virág árát is megspóroltam!
Lányokat meg szerezz magadnak....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!