Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összetörtem a faterom kocsiját...

Összetörtem a faterom kocsiját. Biztos hogy ki fog nyírni! Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Az enyém nem jó ő meg úgyis nyaral ezért kölcsön kértem az övét de balesetem volt és szerdán fog hazajönni annyi idő alatt a külső károkat nem tudom rendbehozni. Ezt a kocsit jobban szereti mint engem szóval le fogja vágni a fejemet ha meglátja. Fel akartam hívni de nem tudom mit mondjak. Nem én voltam a hibás de ha jobban figyeltem volna akkor nem történik meg. Valahogy úgy kéne elmondani, hogy ne legyen annyira ideges. Mit csináljak, felhívjam vagy ne? Mit mondjak neki?
2013. júl. 7. 19:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%
Lol. Akkor neked tényleg annyi :D
2013. júl. 7. 20:22
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdem én, mi lett a balesettel? Hívtatok hivatalos szerveket? Cseréltetek betétlapot? Elismerte-e a hibás fél, hogy ő volt a hibás? Van e az autón casco?

Ha az anyagi károkat van aki megtérítse, akkor szerintem kisebb a baj és így az "ideg" is a tulajban. Ha más nem, akkor ajánld fel, hogy megjavíttatod te.

Azt hozzátenném, hogy egy karcolás miatt én is rohadt ideges lennék a saját autómon, mert az nem az a kategória, ami miatt rohanok a karosszériáshoz, hogy cserélje ki az elemet, de mégcsak nem is szívesen festetném ezért kemény pénzekért újra. Az egy kis vacak, de annál inkább idegesítő hiba, viszont ha törik az autó, akkor egyértelmű, hogyha járni akarok vele, komplett elemeket kell cserélni, ami után olyan lesz mint új korában. Az én lelkem könnyebben veszi be, mint egy karcolást kb., még ha vérzik is a szívem. Ha fizet a biztosító, akkor viszonylag könnyedén venném az akadályt.

Az én autómat úgy 2 éve édesapám törte össze, ha figyelmesebb lett volna, szintén eltudta volna kerülni a balesetet, nem így alakult. Milliós kár keletkezett az autómban, amikor hívott anyu, hogy mi történt még is megállt a szívem fél percre, hogy de azt mondja már apuval mi van. Ráértem akkor aggódni, amikor megnyugtatott, hogy semmi baja. :) Amíg ki nem derült, hogy fizet-e a biztosító, addig ki voltam bukva rendesen, de eszemben sem volt aput hibáztatni. BÁRKIVEL előfordulhat.

Hívd fel és mondd el neki, légy őszinte és mondd el hogy sajnálod, intézed a javíttatást! Reméljük életben maradsz! :)

2013. júl. 7. 21:52
 13/29 anonim ***** válasza:
Apa, sajnos összetört a kocsi. Én nem. A biztosító fizet/nem fizet. Bocsánat.
2013. júl. 7. 22:56
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Fater! Összetörtem az autót, gyere haza, és fenekelj el!

Sok mindent nem tud tenni.

2013. júl. 8. 00:50
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg,hogy reagált.
2013. júl. 8. 11:10
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

azzal tudlak csupán nyugtatni, hogy minden elmúlik. idővel apád haragja is.

ha még olyan állapotban maradt az autó, akkor dolgozd magad halálra a nyáron, és fizesd ki a javítását. ez a minimum amit a helyében elvárnék tőled.

vagy ha van casco, akkor a következő évre fizesd ki az éves díját, mivel a bónuszfokozata most miattad csúszott vissza, és ez ugye jelentős díjnövekedést okoz.

2013. júl. 8. 14:59
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
én mikor így jártam, azt hittem, hogy apám ki fog akadni, holott nem én voltam a hibás, és ránézett a kocsira, aztán rám, és közölte, hogy nem számít, ugyanis minden pótolható, csak az élet nem, és bár a kocsi egy vagyont ért számára, mégsem az volt a fontosabb neki
2013. júl. 8. 21:01
 18/29 anonim válasza:
100%
Tényleg irdd meg hogy mitmondott mert kíváncsiak vagyunk.
2013. júl. 9. 03:57
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Élsz még?
2013. júl. 9. 18:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyerekek, az a szomorú helyzet, hogy ezt tényleg kinyírta a faterja :D
2013. júl. 9. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!