Az normális hogy sokszor azt veszem észre hogy az édesapám nézi a mellemet? 16\L
#10 ez undorító!
Egy apa soha nem nézhet nőként a lányára!
Én is a 10-es és a 12-es szerencsés kategóriájába tartozom!
Igen korán kezdtem el fejlődni, és igen nagy tempóban.
Nálunk otthon nem divat a szégyenlősködés, a kertben is meztelenül tevékenykedünk ilyen forróságban. Apa egy isteni fazon, és rengeteget udvarol, ha megyünk együtt, ő is homorít rendesen...
Soha egy tekintettel, egy mozdulattal nem vettem észre, hogy "másképp" nézne rám! Persze megdicsért, vagy letolt a súlyom miatt, aztán mikor igazi nő lettem, nagyon féltett, de ez csak a biztonságérzetemet növelte. Teljesen tisztában vagyok a testemmel, és tudom, hogy ha kritizált vagy dicsért, azt értem tette. Imádtam hozzá bújni, mert erőt és biztonságot sugárzott és sugároz ma is!
Ma már férjnél vagyok, és babát várunk éppen, és igen megduzzadtak a melleim, és ezt meg is jegyezte, de ennyi és nem több. de ez totál természetes!
És még ezerszer büszkébb - és én is rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!