Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, a barátnőmet veri...

Mit tegyek, a barátnőmet veri az apja?

Figyelt kérdés

nem szeretnék bővebben írni mert félek magára ismer

zsarolja alig engedi valahova, csak akkor ha mindent kitakarított stb ilyeneket mond rá hogy f++fej meg nem tudom.az anyukáját is veri de ő szereti a férfit.a lánynak van egy két öccse őket viszont nagyon szereti.

kérlek segítsetek mit tegyek mert én nem fogom ezt nézni

2013. júl. 7. 11:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
Előző vagyok és még azt szeretném leírni ,hogy kiskoromba engem is vertek , szerencsére jött egy olyan ember ,aki megállította azt az embert ,aki vert. És a mai napig kihat ez az életemre , félek az emberektől nem tudok bízni senkiben sem és mindig attól rettegek ,hogy ha nem figyelek akkor bánthatnak. Szerintem egy gyerek a bántalmazást büntetésnek fogja fel tehát azt hiszi ,hogy valami rosszat tett és azért bántják és azért is marad meg az az érzés ,hogy bármit tesz az rossz és neki nincs joga semmihez sem, meg kell húznia magát egy sarokba ,hogy ne bántsák.. pedig az ilyen elme roggyant emberek élvezik a semmiért bántják a másikat csak mert ép olyan kedvük van. Nem jó így felnőni , mert tényleg ki fog hatni az egész életére... az anyukát kellene rávenni a feljelentésre vagy gyerekvédő szolgálattal beszélni!
2013. júl. 7. 14:41
 12/16 A kérdező kommentje:

szegénykém:(

mindent megpróbálok..

2013. júl. 7. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
A következő verés után, látleletett kell vetetni és fel kell jelenteni. Valamint a problémát jelezni a gyámügy felé.
2013. júl. 7. 14:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Minden városban van ilyen szolgáltatás, ahol tudna segítséget kérni.. csak nem jut eszembe mi a neve.
2013. júl. 9. 19:01
 15/16 anonim válasza:

Az iskolában,forduljatok a gyermekvédelmis munkatárshoz. Köteles pozitívan intézkedni ebben az esetben. Barátnőd,mondja el mitől fél/tart így a gyermek védelmis is többet tud segíteni,hogy senkinek ne essék bántódása.

Remélem tudtam segíteni.

2013. júl. 10. 09:38
 16/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek!!
2013. júl. 10. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!