Mit tegyek, a barátnőmet veri az apja?
nem szeretnék bővebben írni mert félek magára ismer
zsarolja alig engedi valahova, csak akkor ha mindent kitakarított stb ilyeneket mond rá hogy f++fej meg nem tudom.az anyukáját is veri de ő szereti a férfit.a lánynak van egy két öccse őket viszont nagyon szereti.
kérlek segítsetek mit tegyek mert én nem fogom ezt nézni
Ismerős történet, a klasszikus felállás az, hogy az apa a lányát jobban szereti, de vannak ilyen agybeteg apák, akik még képesek is bántani szegény lányukat. Gondolom rajta akarja megtorolni az összes nők által elszenvedett keserűséget, a saját bénasága miatt. Undorító.
Nekem is volt egy ugyanilyen kapcsolatom, addig hergeltem a barátnőmet, amíg lépett az ügyben, hogy ez nem normális. Aki ilyenben nő fel, egész életére szerencsétlen lesz, azt hiszi, ez a normális, hogy ő hülye.
Legszívesebben elvertem volna az apát, de akkor tudom, a lányával is kiszúrok, mert képes rajta bosszút állni.
Sz.r egy helyzet...
egy másik barátnőm apja úgy megverte,hogy felszakadt a szeme .másnap volt pofája megkérdezni miért néz ki így..
szerencséte ezt a barátnőmet nem verik ennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!