Mi történhetett vele?
Figyelt kérdés
A kislányom most 13 éves.Eddig mindent megbeszéltünk.(tényleg a legapróbb dolgokat is és mindent elmondott még a legcikisebb dolgokat is sohase volt szégyellős előttem sőt a nevelőapja előtt sem se a testvérei előtt sem)3 napja elment az osztálytársaival találkozni beszélgetni.És mikor hazajött bement a szobájuba(6 gyerekem van és egy 3 szobás lakásban élünk és 3an vannak egy szobába)és eltolta a szekrényt ugy hogy elzárja magát.És azóta nem hajlandó senkivel beszélni nem hajlandó kimenn a szobából.Még enni sem jön ki .(én szoktam neki bevinni az ételt leteszem és majd egy jó idő mulva értemenyeg a tányérért.Semmi több kapcsolat.Segítsetek mi történhetett vele?( egyébként már azon is kondolkodtam hogy elhivok valami orvost csak nem tudom hogy miet)2013. jún. 28. 13:45
11/18 anonim válasza:
Adj meg neki egy kis idot...kesobb lehet, hogy elmondja. De ha nem, akkor ne hagyd beken.
12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és megpróbálom utolérni azt a társaságot akikkel aznap volt,és az orvos holnapi nap folyamán eljön
2013. jún. 28. 14:49
13/18 anonim válasza:
Remélem minél előbb kiderül miért viselkedik így, tényleg komoly lehet az ügy.
14/18 anonim válasza:
Én akkor viselkedtem így, mikor az osztálytársaim arra kényszerítettek, hogy feküdjek a tanárira és maszturbáljak.
Eléggé megviselt az ügy.
15/18 anonim válasza:
No mizújs veletek? Orvos és a gyermeked baráti társasága mit mondott? Lányod megnyílt már valaki felé?
16/18 anonim válasza:
14-es mi az úristennel tudtak erre kényszeríteni? remélem, feljelentetted őket...
17/18 anonim válasza:
Mi volt engem is érdekel! Ugye nem az amire gondolunk?
18/18 anonim válasza:
Hát ha én ilyet csinálnék, szüleim 1 nap tán bejöttek volna, visszatették volna a szekrényeket a helyére és kivittek volna engem az udvarra és mondták volna, hogy addig nem mehetek be, amíg újra normális nem leszek. És szerintem ez elég hatásos módszer, mert estére nem szívesen marad kint az ember, még ha jó idő van akkor sem, egy idő után mosdóba is mennie kellene meg éhes is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!