Mi történhetett vele?
Figyelt kérdés
A kislányom most 13 éves.Eddig mindent megbeszéltünk.(tényleg a legapróbb dolgokat is és mindent elmondott még a legcikisebb dolgokat is sohase volt szégyellős előttem sőt a nevelőapja előtt sem se a testvérei előtt sem)3 napja elment az osztálytársaival találkozni beszélgetni.És mikor hazajött bement a szobájuba(6 gyerekem van és egy 3 szobás lakásban élünk és 3an vannak egy szobába)és eltolta a szekrényt ugy hogy elzárja magát.És azóta nem hajlandó senkivel beszélni nem hajlandó kimenn a szobából.Még enni sem jön ki .(én szoktam neki bevinni az ételt leteszem és majd egy jó idő mulva értemenyeg a tányérért.Semmi több kapcsolat.Segítsetek mi történhetett vele?( egyébként már azon is kondolkodtam hogy elhivok valami orvost csak nem tudom hogy miet)2013. jún. 28. 13:45
1/18 anonim válasza:
hát a testitől a lelki sértettségig bármi történhetett. erre itt nem fogunk tudni választ találni.
2/18 anonim válasza:
lenne egy tippem, de azt nem írnám le...
3/18 anonim válasza:
Valamelyik testvérében nincs bizalmasabb viszonyban mint veled?
4/18 anonim válasza:
Mikor beviszed neki az ételt, akkor próbálj vele beszélni! Vagy a bnőivel nem tudsz?
5/18 anonim válasza:
Ez mögött valami komoly dolog állhat és nem csak egy egyszerű kamaszos hiszti. Beszélj a háziorvossal, ő biztos meg tudja mondani, hogy ilyenkor milyen szakember segítségét lehetne kérni, ha ti nem boldogultok vele.
6/18 anonim válasza:
Már nem azért, de ha egy 13 éves lány odatolta a szekrényt, akkor azt te is el tudod tolni...
Remélem, nincs túl nagy baj. Mert a leírásodból az is lehetne.
7/18 anonim válasza:
Próbálj beszélni a barátaival, esetleg a testvére próbáljon meg beszélni vele!
8/18 anonim válasza:
Jó kérdés. Hívd fel a barátnőit. Bármi lehet
9/18 anonim válasza:
Csukott ajtón keresztül, ha Te eltolod...
Szerintem kérdezd ki azokat akiknél volt a kislány. Egy orvos nem ártana...
10/18 anonim válasza:
Ha te nem tudod kiszedni belőle mi a baj, akkor más se fogja! Az anyja vagy az isten szerelmére, ne hagyd békén, türelmesen de határozottan próbálj meg beszélni vele!! Ki tudja mi történt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!