Az exem hét év után akkarja láttni a lányat, hát nem dühitő! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Három évesen látta utoljára,most már tiz éves!közben én férhez mentem és a páromat apának szólitja bár tudja hogy nem ő az igazi apja!Teljesen felkavart az egész olyan nyugodt volt az életünk!(soha nem is fizetett semmit a lány után,örültem ha megszabadultam tőle!)Most mi a TEHENDŐ?2013. jún. 28. 09:31
1/6 anonim válasza:
10 éves a gyerek. már el tudja dönteni hogy akarja-e látni az igazi apját, vagy nem kíváncsi rá...
2/6 anonim válasza:
A TEENDŐ az, hogy 1. megtanulsz helyesen magyarul írni, különben ne csodálkozz, ha a lányod sem tud majd se rendesen beszélni, se írni
2. Természetesen megbeszéled a kislányoddal, és igazság szerint ugyebár az apának joga van látni a gyerekét, tehát most dönthettek úgy, hogy ne találkozzanak, de, ha pert indít az apa, akkor igenis muszáj lesz engednek.
Ugyanígy fizetni is muszáj neki, arról te meg nem mondhatnál le elvileg...
4/6 anonim válasza:
Lehet a lányod később haragúdna, hogy nem ismerheti jobban az apját. Vele is meg kéne beszélni ezt.
5/6 anonim válasza:
Szerintem az sosem baj, ha a gyerek megismeri az igazi apját. Az én apám 30 évig nem volt kíváncsi rám, és nem volt jó. Szóval szerintem nem lesz baja a kislánynak, attól még feltehetően a te férjedet fogja apának hívni, mert annyira nem fog kötődni a biológiai apjához, ha az csak néha látja. Amúgy meg az apának is lehet, hogy most jött meg az esze, és szeretné megismerni a lányát. Én felügyelettel engedném, hogy találkozzanak.
6/6 anonim válasza:
hát én meg nem engedném, mert egyáltalán nem biztos, hogy a kislányodnak ez jót tenne. menjen a bíróságra vagy ahova akar... de ha hét évig nem volt kiváncsi a lányára, akkor szerintem ez is csak egy fellángolás. ha elmegy mégis a bíróságra, azzal is elmegy 1-2 év, annyival is idősebb lesz a kislányod és talán már nem úgy érinti, nem zavarja össze annyira, mint ahogy most. ritka retek lehet ez a pasas, de utálom az ilyen férgeket. neki eszébe sem jut, hogy a lányát esetleg teljesen felkavarja ezzel? annak a szertencsétlen gyereknek ez az idióta egy idegen ember. és a leírtak alapján nem is baj, nincs szüksége senkinek egy ilyen utolsó kreténre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!