Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A kisfiam jobban szereti a...

A kisfiam jobban szereti a nevelőapját mint az igazit. Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 14:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok szakítani csak nekem ez egy kicsit furi.
2013. jún. 22. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:
pedig nincs benne semmi fura. már hogy szeretne valakit, aki alig lát néha, ha egyáltalán látja??? azt fogja szeretni, aki szeretettel neveli. nyilván a párod szereti a kisfiadat, ő meg viszonozza. örülj neki. teljesen mindegy a biológia.
2013. jún. 22. 16:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Az nem normális, ha valaki az ellen tiltakozik, aki felnevelte, és ahhoz ragaszkodik, aki tudni sem akar róla.
2013. jún. 22. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

most ha te fognád a gyereket és mikor megszülted volna otthagyod a kórházban és magához veszi egy család kit fog szeretni az a gyerek téged vagy azt a családot aki neveli?

ne legyél buta... miért szeretné az igazi apját ha nem is ismeri? mi van ha a te szüleid se az igazi szüleid attól még őket szereted nem a biologiai szüleidet akiket azt se tudod kicsodák...

2013. jún. 23. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg túlbecsülik a vérrokonságot.
2013. jún. 23. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 39 éves vagyok de a nevelő apámhoz is kötődöm mert sok mindenben melettem volt , a lányom meg pici kora óta imádja. Ha vele éli minden napjait és jól elvannak akkor természetes.
2013. okt. 31. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!