Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haza akarok menni, nem akarom...

Haza akarok menni, nem akarom itt tölteni a nyarat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, apám Amerikában lakik és eljöttünk hozzá de én haza akarok menni mert nem szeretem apámat, nem akarok vele lenni egy percig se pedig állítólag egész nyáron itt leszek. Még csak 2 napja vagyok itt de olyan mintha 2 hónap telt volna el. Hiányoznak a barátaim meg minden. Nem akarok az unalmas, hülye apámmal lenni. Mondtam ezt apámnak, anyámnak, tesóimnak de erőltetik, hogy milyen jó lesz. Hát ku*vára... mit csináljak? :(

16L

2013. jún. 21. 18:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csak apám miatt rossz. Nem akarok vele jó kapcsolatot mert nem akarom, hogy megint az legyen mint régen. Ez most csak ilyen fellángolás lehet nála. Annyira jó csak, hogy tényleg többet fogok tudni angolul meg nem rossz hely de amúgy semmi másra.
2013. jún. 28. 18:46
 12/15 A kérdező kommentje:
És nem láttam még csak a barátnőm egyszer mondott valamit, hogy rákos a csaj apja vagy mi. Az enyém nem az.
2013. jún. 28. 18:47
 13/15 anonim válasza:
Állj odább.
2013. júl. 4. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak :)

Inkább örülj a lehetőségnek és használd.

2 napja vagy még csak ott, majd belerázódsz, és ott is fogsz barátokat találni.

2013. júl. 5. 17:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért irigykedik mindenki amerikára?

Nem csupa beach és felhőkarcoló az ország.

Olyan nyomornegyedek vannak, hogy még!

2013. aug. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!