Meddig lehet este kint mászkálni egy 13 éves lánynak?
Én 15 évesen is csak 9-ig mehettem ki. 17 évesen 10-ig. 18 éves koromtól akkor jövök-megyek mikor akarok. Bár nem vagyok egy kimászkálós fajta.
A 9óra korrekt egy 13 évesnek.
21/L
En ugy tudom hogy 18alatt nem.is lehet 10utan kint lenni....
bar nem hiszem hogy ciganyoktol fugg....en speciel 21eves no letemre nem pont toluk felek az utcan
Szia!
Szerintem 13 évesen korrekt az este 9! Én anno 13-14 évesen 7-8ig mehettem ki, 16-17 évesen is amikor a többiek bulizni jártak, nekem max 11re otthon kellett lennem..ha el is mehettem 17 évesen, csak is a nővéremmel, de nekem max. hajnali fél2-2re haza kellett mennem...amikor 18 voltam és lett egy komoly kapcsolatom, az érettségi miatt nem aludhattam ott náluk, "tanulj csak" címszó alatt..vagy ha nagy ritkán ki tudtam könyörögni akkor is másnap reggel 8-ra a kapuban kellett lennem, lehetett az szombat, vagy vasárnap pedig..(Szerencsére a középiskola után megváltoztak a dolgok. :D)
Szóval lehetne még rosszabb a helyzeted is, ne panaszkodj annyit, ha tovább szeretnél maradni valahol mint 9, akkor ész érvekkel állj elő, ne hisztivel és azzal, hogy mert a Juliska is maradhat...
És ami a legfontosabb, akármennyire nem szeretnél hazamenni, mindig időben érj haza, ameddig a szüleid elengedtek, mert ha eljátszod a bizalmukat még ennyire sem fognak elengedni, mert féltenek!
8-kor kellett hazaérnem ennyi idősen (azaz 11 éve), nagyvárosban.
Szerintem a 9 korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!