Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám beosztotta az egész...

Anyám beosztotta az egész nyaramat szinte percre pontosan és most még ő van kiakadva, hogy ez nem tetszik nekem. Mégis, hogyan értessem meg vele, hogy miért nem jó amit csinált?

Figyelt kérdés

Most én vagyok a hálátlan, lusta dög, amiért nemet mertem neki mondani. Egész nyárra beosztott babysitterként a féltesóim mellé, szinte egy szabad percem sem lenne, ha mindent megcsinálnék, amit eltervezett. Ez az utolsó nyári szünetem, amit még nagyjából szabadon tervezhetek be, mert utána, ha minden jól megy, érettségi után már teljes állásban fogok dolgozni. Én sem a lábamat akarom lógatni a nyáron, de azért kikészülni sem szeretnék.

19/L

2013. jún. 18. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jesszusom, remélem azóta sem beszéltek. Nem az a probléma, hogy néha megkér, hogy vigyázz a tesóidra, amíg dolgozik. Hanem az, hogy a saját felelősségét, szülői kötelességét rádtolja egész nyárra úgy, hogy különösebb oka nincs rá, ráadásul te meg dolgozol. Mérgező egy ember.
2022. aug. 9. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!