Nagykorú (19 éves) gyerek perelhet azért, mert az apja 4 millió Ft gyerektartással tartozik?
Figyelt kérdés
Szegény anyám teljesen tönkrement miatta, mert egyedül kellett mindenért dolgoznia..apámmal tartom a kapcsolatot, de nem fizeti ki a tartozását és még most is kéne fizetnie, mert állatorvosnak tanulok nappali tagozaton és rengeteg kiadásunk van, de nem fizet semmit, csak beleszól a dolgaimba, meg sajnáltatja magát, már nagyon sok fájdalmat okozott, meg anyagilag is tönkretett minket anno. Anyukám beteg lett időközben, ezért neki járna a pénz és szeretném, ha az apám kifizetné és rendbe jönnénk. Folyamatban van évek óta az ügy a bíróságnál, tehát nem csak 6 hónapra lehet, de azóta sem került levonásra, mert külföldön él. Feljelenthetem én újra nagykorúként és ha igen, hogyan?2013. jún. 16. 20:09
11/14 A kérdező kommentje:
Hihetetlen rosszindulatú vagy...ha átélted volna, amit mi, akkor nem ezt kívánnád. Tudod te mit jelent az, mikor csak az egyik szülőd dolgozik látástól vakulásig, miközben a másik éli a saját világát és nem érdekli a saját gyereke, még egy képeslapot sem küld? Gondolom nem..ha neked jól esik még belém rúgni, akkor legyen ez a legnagyobb örömöd.
2013. jún. 18. 20:25
12/14 A kérdező kommentje:
Amit apám tett velünk, az bűncselekmény, ugyanis mikor gyerek voltam, volt, hogy kórházban voltam hetekig és nem volt pénzünk gyógyszerre, akárhogy kérleltük, nem adott egy forintot sem. Könnyű annak, akinek az apja fizeti az iskoláztatást, a rezsit, kocsit tesz a családja segge alá, felépíti a házat. Nálunk mindezért szerencsétlen anyukám küszködött és amit magától elvont, az igenis jár nekünk, ennyi pénzt TŐLEM vont el, nekem tartozik, ami bűncselekmény.
2013. jún. 18. 20:30
13/14 luxor válasza:
Sikerült megoldani a helyzetet?
14/14 anonim válasza:
Ilyen esetekben leendő anyukák ia megnézhetnék kinek szülnek. Vajon a kérdező anyukáját egyáltalán elvette az apuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!