Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy csaj anyja zaklat, hogy...

Egy csaj anyja zaklat, hogy hagyjam békén a lánya barátját, meg ronda dolgokat mond rám. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Van egy fiú csoporttársam, akinek van barátnője pár éve. Nekem nem tetszik ez a srác abszolút, mikor közeledni próbált, akkor is mondtam, hogy hagyjon már. A srác vidékről költözött fel Pestre és vidéken van a barátnője. El szoktunk menni a többiekkel ide-oda néha beülni, illetve olyan szakon vagyunk, ahol kis létszám van és együtt is kell dolgoznunk 1-1 projekten. A srác többet akar tőlem haverságnál, mondta, hogy otthagyja a barátnőjét, én meg mondtam, hogy ezt felejtse el, mert nálam ő max barátként jöhet szóba.

Nem tudom, hogyan, de a csaj ezt megtudja valahogy és biztos pár többiekkel közös kép miatt akadt ki, de írt nekem, hogy szálljak le a pasijáról, különben megbánom. Visszaírtam neki, hogy figyelj, nekem nem kell a barátod, sosem kezdtem ki vele, még ha tetszene, sem másznék bele a kapcsolatotokba. Erre a csaj anyja(!!) írt nekem, hogy ők már 4 éve együtt vannak és szégyelljem magam, hogy a lánya miattam sír, nem tudja, milyen nevelést kaptam, hogy rászálltam más barátjára, de szégyellheti magát az anyukám is, biztos Pesten ez a szokás, hogy mindenki r.banckodik. Köpni-nyelni nem tudtam, vissza se írtam. Aztán írt még egy levelet még durvább dolgokkal. Ti mit csinálnátok, hogy ne süllyedjetek le az ő szintjére, de azért az igazságérzetetek is kielégítődjön? Komolyan röhejes ez az egész, még életemben nem támadt így nekem senki, főleg nem ilyen dolog miatt.

19/L

2013. jún. 14. 16:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben szépen megfogalmaznék egy levelet, hogy nem tudod, hogy milyen alapon merészel téged vagy édesanyáddal ilyen szavakkal illetni, de ennyi erővel te is elmondhatod, hogy már látod, honnan örökölte a hisztis p*csa lánya ezt a tulajdonságát. Minden jót kívánnék, majd mikor elolvasták letiltanám őket, hogy reagálni már ne legyen idejük.
2013. jún. 14. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen embereket sajnos nem húzza fel, ha nem reagálsz. Úgy érzik elfogadtad a fenyegetést, gyáva vagy visszaírni, és ők "győztek".
2013. jún. 14. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Engem is b.szna az ideg,főleg,hogy abszolút ártatlan vagyok! Engem ismeretlenül idióta tévképzetekre alapozva ne hordjanak le a sárga földig. Csávót valószínűleg elővenném,hogy legyen szíves állítson a barátnőjén,bár lehet,hogy annyira megsértődék,hogy inkább szóba se állnék vele:D Vagy pont ellenkezőleg,direkt idegesíteném a csajt,vagy visszaírnék anyukának,hogy ríjon csak a lánya,ha ilyen elmebajos,hogy beképzel dolgokat. Fú,nálam ez az ok nélküli leribancozás bosszúért kiált:DD

Mindenesetre ne írj nekik vissza,mert bármit írnál,úgysem hinnének neked. Minek koptasd az ujjaidat fölöslegesen?

22L

2013. jún. 14. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is ki lennék akadva, de én nem írtam volna ide ki kérdést, hanem már rég elküldtem volna őket melegebb éghajlatra, kitálalva a kispasija egész életéről, amit Bp-en folytat....
2013. jún. 14. 19:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg egyszer elkezdett hívogatni egy idegen nő, hogy szálljak le a férjéről. Azt mondta valamilyen János, de mondtam neki hogy nem ismerem a férjét, téves hívás lesz.

Ezután jött fél óra monológ, szenvedés, kínlódás, hogy ő a nemtudom melyik rokonánál találta az én számomat és biztos hogy a szeretője vagyok. De még azt a rokonát sem ismertem. Biztos elírták a számot. Mondtam a nőnek, hogy ne találjon már ki marhaságokat. Őt sem ismerem, és a férjét sem. Mellesleg van egy barátom akivel együtt élek, de őt nem Jánosnak hívják és ő tuti nem az ó férje. A végére megnyugodott, de másnap megint felhívott és újra gyanúsítgatni kezdett. Aztán még kétszer. Mondtam neki szívesen beszélgetek vele, ha az neki jó, de nincs nálam a férje, hagyjon már békén ezzel az ökörséggel. Erre kb az volt a válasz, hogy de biztos most is nálam van, és rajta röhögünk. Na amikor negyedszer hívott ugyanarról a számról, akkor már nem vettem fel. Szerintem ez valami bolond lehetett.

2013. jún. 15. 01:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Szegény utolsó:D
2013. jún. 15. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velünk is történt. A párom Péter. Anno felhívott egy nő (akinek, mint kiderült, szintén Péter a párja.) Felveszem, kérdezi a nő: Péter ott van? Mondom itt hát. Erre begőzölt, elhordott a világ legnagyobb qrvájának, stb... :) Mire kiderült, hogy téves a hívás, már én is tiszta ideg voltam, hogy ki a tököm ez a nő, és mit akar az én Péteremtől. :))
2013. jún. 15. 15:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, még aktuális-e, de írd neki, hogy van pasid.
2013. júl. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!