Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy rendezhessek egy házibulit?

Figyelt kérdés

16-17 évesek vagyunk, kb 10 fős társaságról lenne szó, fiúk lányok kb 50-50% arányban. Kb 1 (2?) hét múlva lenne.

Anyumnak említettem már régebben is, de nem nagyon törődött vele. Most mikor szóba hoztam, azt mondta, megengedi de csak éjfélig, utána hazajönnek.

Ilyen feltétellel viszont semmi esélyünk sincs, az nagyon rossz lenne. Vkinek nincs valami ötlete, hogy hogyan tudnám meggyőzni, hogy mégis csak engedje meg?

(amikor beszéltünk róla, nyugodtan, értelmesen mondtam el az egészet, ésszerűen próbáltam meggyőzni, nem idegeskedtem és nem kaptam fel a vizte és nem kiabáltam, sztem tök jó volt..)

ui: bocsi ha rossz témába tettem a kérdést

2013. jún. 10. 16:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

9-10 ember biztos lesz.

Sztem nagyrészt a teraszon/kertben lennénk, mert elég meleg lesz.. Parkban sem túl jó, mert nekem azt sem engedik meg, hogy elmenjek vhova csak kb 10ig.

Alkohol lesz.

2013. jún. 10. 16:39
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy te lány vagy?
2013. jún. 10. 16:44
 13/25 A kérdező kommentje:
igen, 16/L
2013. jún. 10. 16:46
 14/25 anonim ***** válasza:
57%
Akkor csodálkozol hogy ennyire féltenek? Szerintem elkéne még pár ilyen szülő, főleg a 12 éveseknél^^
2013. jún. 10. 16:48
 15/25 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy én vagyok hülye, de szerintem teljesen normális, ha egy 16-17 éves lány bulit szeretne rendezni otthon. A szülők addig elmennek romantikázni, moziba, beülnek vacsorázni valahova, vagy átmennek a rokonokhoz. Egy estét ki lehet bírni.

Ugyanakkor szerintem egyezz bele ebbe az éjfélbe. Egyrészt mert ha nem ottalvós, akkor lehet, hogy egyesek hamarabb is hazamennek, másrészt bebizonyíthatod a szüleidnek, hogy jó a társaság, és legközelebb is teljesen megbízhatnak benned, ha bulit szervezel.

2013. jún. 10. 16:49
 16/25 A kérdező kommentje:
15. válaszoló: végre vki aki nem bukik ki ezen a házibulin... köszi
2013. jún. 10. 16:54
 17/25 anonim ***** válasza:
31%
A bulin nem akadtam ki. Ugyanazt írtam, mint a 15-ös, csak nem cukormázzal. Miért vagy telhetetlen, miért nem elég az éjfél? Ezt írtam.
2013. jún. 10. 17:29
 18/25 anonim ***** válasza:
56%

És az úgy nem jó,ha a házibuli mondjuk késő délután kezdődne bográcsozással vagy szalonnasütéssel,meg ugye az alkohollal? Jól érzitek magatokat,buli megvan,kaja,pia. Éjfélig tök jól el tudtok lenni,aztán meg ha annyira akarjátok folytatni,szedjétek a sátorfátokat és beültök valami sörözőbe,vagy akár egy parkba és folytatódhat a buli. Tényleg ne legyél telhetetlen,mert ha most viszonylag könnyen "beletörődsz" abba,amennyit kapsz,akkor később lehet,hogy még engedékenyebbek lesznek veled a szüleid.

Én amúgy 22 éves vagyok és nálunk kb a fent említett forgatókönyv szerint szokott zajlani egy házibuli:) Az éjfél azért egy jó időpont a végéhez,mert megmarad a ház is és megvolt a buli is:D Éjfél után már olyanná fajulnak a bulik,hogy inkább azt javaslom,hallgass anyukádra,meg ránk és előzd meg azt,ami megelőzhető:D

22L

2013. jún. 10. 17:38
 19/25 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat. :)
2013. jún. 10. 17:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Meg mindig nem tudtuk meg, hogy miert nem eleg ejfelig? Delutan negytol este tizig is kivaloan lehet hazibulit tartani.

Igerd meg, hogy nem lesz szemeteles, nem elmosogattok magatok utan, es nem marad felfordulas. Ha betartod, legkozelebb nagyobbb nyugalommal engednek hazibulit tartani.

2013. jún. 10. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!