Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? (anya-gyerek, továbbtanulás)

Figyelt kérdés

19/F vagyok, a helyet a következő.

Sokszor szoktam veszekedni anyummal, igazából nincs meg közöttünk sajnos a "nyugodt probléma megbeszélés".

Továbbtanulással kapcsolatos:

Szeretnék kimenni Bécsbe tanulni, a jelenlegi egyetemről. Eleinte benne volt, majd mikor mondtam, hogy a kollégiumi helyem nem jó, mert drága, de lesz olcsóbb is, akkor ennek veszekedés lett a vége.

Mondtam neki nemrég, hogy lehet, hogy kapok helyet az olcsó kollégiumba.

Erre az volt a válasza kiabálva, hogy "felejtsd el, nem mész sehova, nem csinálsz belőlem hülyét, sose tudod mit akarsz, maradsz a mostani egyetemen és elvégzed"

A saját pénzemből mennék ki, és keresnék gyorsan munkát, hogy tudjam fizetni. Hiába próbáltam vele megbeszélni, nem lehet, mert "nem mész ki azt mondtam".

Sokszor gondolok arra, hogy nem szólok neki, befizetem a kollégiumot, és nem érdekel mit mond. De utána eszembe jut, hogy mi van, ha segítség kellene, vagy valami.

Kissé félek attól, hogy mit csinálna ha titokba kifizetném és elmondanám neki. (kidobna??)

Ez a nagy álmom, hogy külföldön tanuljak, és nem akarok hogy ketté törjön, de lelkileg gyenge vagyok. Mit tegyek?

Mit tudtok tanácsolni?

Mit tennétek ti a helyemben?

2013. jún. 3. 23:40
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Muszály Magyarországon, mert nem tudnék hol lakni. se Bécsben, se a közelében nem tudnék lakni.
2013. jún. 5. 18:57
 22/23 anonim ***** válasza:

Írj egy jó önéletrajzot (pl profession.hu-n találsz mintát pályakezdőset is), tedd közzé.

profession.hu

cvonline.hu

jobpilot.hu

diákmunka irodáknál is regisztrálj melodiak.hu stb.

Aztán ugyanez a process Ausztriában is. pl. monster.com-on regisztrálhatsz, vagy Wien job google enter.

hajrá, jó móka lesz! :)

2013. jún. 5. 19:00
 23/23 A kérdező kommentje:
Diákmunkában csak havi 20ezreket fizetnek az meg sajnos nem elég semmire ?S
2013. jún. 5. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!