Undorodom a családomtól. Rohadjanak meg. Mit tehetnék?
Szia
Én végülis jó családban nevelkedtem mindig volt kaja víz. béke ,de nekem a változást az hozta meg ,hogy találtam egy olyan szakmát meg gyakorlati helyet amit imádtam. Sokkal többet voltam a suliban meg a gyakszi helyen mint itthon. A gyakszi helyre végül felvettek dolgozni , most pedig tök jóban vagyok mindenkivel pénzem van amennyi kell és boldog vagyok. Neked is el kellene kezdj tanúlni és olyan foglalkozást keresni amit szeretsz.
Én is kövér voltam ,de lévén boldog vagyok nem evésbe fojtom a bánatom illetve elkezdtem mozogni saját magam miatt. Talán neked sem ártana néha elmenj kocogni. Nem értem miért kell csövesekkel aludni.. Otthon miért vernek? Ne szólalj meg mindenre igen/nem a válasz ne szólj hozzájuk és nem találhatnak fogást.
Nagyszülők? Ők nem tudnak segíteni? Nálunk a keresztszülő
is sokat tehet ilyen esetben.De a háziorvossal is meg lehet beszélni sok mindent.(evészavart, depit, verésnyomokat,füvezésről a leszokást...és őt tartja az orvosi titoktartás)
Gyermekjóléti Szolgálathoz menj, ott kérj segítséget.
Egyáltalán nem biztos az intézet, nevelőszülőkhöz is kerülhettek. Jó lenne, ha együtt maradhatnátok a húgoddal.
Fordulj a Gyámhatósághoz. Ennél már csak jobb lehet. Ha a verésnek nyoma van, elmehetsz orvoshoz, csinál látleletet, azt meg viheted a rendőrségre és följelentheted.
Egyetemre, főiskolára is mehetsz, bár rengetegbe fog kerülni utána. Ha kollégiumban laksz, diákmunkázol, veszel fel diákhitelt, akkor meg lehet csinálni, csak ugye a diákhitelt majd vissza kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!