Apám szerint a tánc lányos. Miért nem fogadja el azt amit szeretek?
Egyáltalán nem lányos, bár nem tudom a hip-hopon belül mit csinálsz, de én is ismerek fiút aki táncol és sosem jutott eszembe hogy lányos lenne, sőt tánc tanárom is van férfi, bár kicsit más stílusban táncol mint a női tanárom, de nagyon jól csinálja:)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, talán azzal van a baj, hogy többnyire lányok csinálják, és elég kevés fiú tud érvényesülni ebben a műfajban. Nem szokott elmenni versenyeidre, fellépéseidre? Ha látna színpadon, és látná, hogy mennyire élvezed, talán megenyhülne:)
Amúgy hol táncolsz?
Szerintem meg pont fordítva van. A nők bénán táncolnak, pláne ha hip-hop-ról és egyéb "újabb" műfajokról van szó.
A legjobban azt bírom amikor a discok tele vannak de egyik se csinál semmit, csak egy helyben topog , na most az mi? :D mert nem tánc az fix
Apád szerint amúgy kiknek kéne a lányokkal táncolni?
Már bocs, de apád is ritka értelmes lehet. Az a baja, hogy korlátolt.
Utolsó kommented alapján itt szerintem nem a táncról van szó (ami amúgy nem lányos, de tök mindegy).
Azt a kérdés, hogy miért nem fogadja el a hobbijaidat, vagy miért érzi úgy, hogy mindenbe bele kell szólnia amit csinálsz... Hogy a válasz mi azt sajna nem tudom, de szerintem az egésznek a tánchoz nem sok köze van, vagy rosszul látom?
Mert úgy látszik, nagyon mások az elképzelései a férfias és nőies dolgokról és elég nyakas, makacs, merev ember és képtelen a saját csőlátásától elvonatkoztatni.
Szerintem legközlebb kérdezd meg tőle, hogy szerinte a lányok kikkel táncolnak? :)
By the way: még a balettos fiúk sem mind melegek. Sőt! A "kőkemény" focisták között több a látens homokos (azt nevezik így, aki nagyon csődörnek adja elő magát, de közben valójában nem a másik nem hozza lázba, hanem a sajátja, de erről nem akar tudomást venni), mint a balettosok között. csak hogy apukád tudja... :)
(Utolsó!
Ismersz személyesen balettost, hogy ilyeneket írsz? Összedöntesz bennem minden szépet! :-) Nekem nagyon tetszenek a balettos pacákok. Ne mondd, hogy b........zik! Ugye nem azok?)
hát én is táncolok és lányként nem hiszem, hogy lányos dolog és ha te is szereted ezt a táncot akkor légyszi védd meg(pl azoktól akik szerint nem tánc meg ilyenek.. aki azt gondolja hogy lányos vagy fiús az nézze meg ezt a vidit:
https://www.youtube.com/watch?v=uPdhKogF-_k
aki meg azt hogy nem tánc vagy nem nehéz megcsinálni,annak elmondanám, hogy csoda ha 3 év alatt megtanul így táncolni, de ha rossz tánctanárt szerez akkor soha nem fog így táncolni...szóval szerintem ameddig nem próbálták ki vagy nem láttak igazán jó hiphop táncot addig ne ítélkezzenek, mert semmit sem tudnak a táncról. A kérdésre válaszolva pedig szerintem folytasd és hidd el hogy nemsoká apud is büszke lesz rád:))Na puszisziasztok..kicsit felidegltem magam az elejébe, de nem akartam senkinek a véleményét semmibe venni; ))
bocsi rossz vidit linkeltem be:$
http://www.youtube.com/watch?v=LFaixTOCy6A
és a 3 évet is inkább átjavítanám 5-re..vagy még többre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!