Miért olyan nagy szám, csodálatra méltó ha egy férfi egyedül neveli a gyerekét?
Figyelt kérdés
Egy kollégám maradt egyedül a 4 éves fiával. Azóta a kolléganők odavannak érte. Még az is, aki korábban olyat mondott hogy "engem bottal sem piszkálhatna meg" és hasonlók.
Ez tényleg olyan nagy dolog?
2013. máj. 22. 22:58
11/13 anonim válasza:
Dehogy képtelenek rá a pasik! Max azok az anyukák hiszik azt, akiknek a férje nem csinál semmit sem otthon, sem a gyerek körül. De ha úgy alakulna ők is beletanulnának!
Én nem azt mondom, hogy a férj a legszuperebb ember a világon, de kiskoruk óta nem csak látszatra van jelen a gyerekek életében, ugyanazt meg tudja csinálni amit én.
12/13 anonim válasza:
Sztem azért, mert a legtöbb esetben a nőkben él vmi olyasmi (lehet, hogy a magyar igazságszolgáltatás és az egyes férfiak gyerekükkel kapcsolatos döntéseik keveréke), hogy a férfi csak akkor neveli egyedül a gyerekét, ha naggggyon kötődik hozzá és az anya elhagyta a gyerekét. És ez máris hősi színben tünteti fel. Egyébként megmondom őszintén, nekem is gyakran lágyul el a szívem, ha látok egy apát, aki nagyon szeretetteljesen bánik a kicsi gyerekével, pont azért, mert a környyezetemben ez az anyákra hárult, és az apák is ridegebbek a gyerekeikkel (még egyszer ismétlem, az én környezetemben, mielpőtt vki azt hinné, általánosítok, és a férfinemet piszkálnám).
13/13 anonim válasza:
Mert a médiában vetített "kulturális" műsorok szerint (csekély kivételtől eltekintve) a férfiakat teljesen alkalmatlannak nyilvánítják erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!