Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nagy szám, csodála...

Miért olyan nagy szám, csodálatra méltó ha egy férfi egyedül neveli a gyerekét?

Figyelt kérdés

Egy kollégám maradt egyedül a 4 éves fiával. Azóta a kolléganők odavannak érte. Még az is, aki korábban olyat mondott hogy "engem bottal sem piszkálhatna meg" és hasonlók.

Ez tényleg olyan nagy dolog?

2013. máj. 22. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy képtelenek rá a pasik! Max azok az anyukák hiszik azt, akiknek a férje nem csinál semmit sem otthon, sem a gyerek körül. De ha úgy alakulna ők is beletanulnának!

Én nem azt mondom, hogy a férj a legszuperebb ember a világon, de kiskoruk óta nem csak látszatra van jelen a gyerekek életében, ugyanazt meg tudja csinálni amit én.

2013. máj. 23. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztem azért, mert a legtöbb esetben a nőkben él vmi olyasmi (lehet, hogy a magyar igazságszolgáltatás és az egyes férfiak gyerekükkel kapcsolatos döntéseik keveréke), hogy a férfi csak akkor neveli egyedül a gyerekét, ha naggggyon kötődik hozzá és az anya elhagyta a gyerekét. És ez máris hősi színben tünteti fel. Egyébként megmondom őszintén, nekem is gyakran lágyul el a szívem, ha látok egy apát, aki nagyon szeretetteljesen bánik a kicsi gyerekével, pont azért, mert a környyezetemben ez az anyákra hárult, és az apák is ridegebbek a gyerekeikkel (még egyszer ismétlem, az én környezetemben, mielpőtt vki azt hinné, általánosítok, és a férfinemet piszkálnám).
2013. máj. 23. 11:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a médiában vetített "kulturális" műsorok szerint (csekély kivételtől eltekintve) a férfiakat teljesen alkalmatlannak nyilvánítják erre.
2018. febr. 26. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!