Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te elmondanád ezt a családnak?

Te elmondanád ezt a családnak?

Figyelt kérdés

Pár hete kaptam meg a nem túl biztató cytológiai eredményeimet. Egyelőre nincs mit tenni, majd a későbbi kontrollokból kiderül, lesz-e idővel méhnyakrákom.

Párom tartja bennem a lelket, én is pozitív próbálok lenni.

Jelenleg a szüleimnél élünk (párom dolgozik, én munkaügyis képzésre járok), de hamarosan elköltözünk újra albérletbe, amit már várunk. Nagyon nehéz velük élni, és egyre kevésbé bírom. Sokat köszönhetünk apámnak, de velük nem lehet egy fedél alatt élni. Sok vitám van velük, anyámmal főleg. Nem akarom ecsetelni, de borzalmas a viszonyom velük (párom és köztük nincs ez), ezért is nem mondtam el nekik ezt az eredményt. Nem tudom, érdemes lenne-e. Egyrészt nem akarom, hogy csak emiatt legyenek rendesebbek velem, nem lenne őszinte. Másrészről lehet, hogy tennének rá magasból, és sajnos van okom ezt feltételezni.

Ti mit tennének?

2013. máj. 21. 13:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, most már arra utalgatsz, biztos én is ezzel tartom sakkban a párom. Erre már nehéz mit mondani, annyit tudok mégis: talán nem véletlenül vagy ilyen megkeseredett, biztos nem sok öröm ért az életben.

Soha nem lenne pofám ilyennel magam mellett tartani a párom. Nem olyan súlyos a helyzet, hisz akármi van, kontrollon kiderül; bele úgysem halnék, mert idejében észrevennék, ha romlik az állapotom. Utánaolvastam, tisztában vagyok a dolgokkal.

És azzal is, hogy a párom bármi is lesz, kitart mellettem, mert sajnos már betegeskedtem korábban más jellegű dolog miatt, és akkor is bizonyította szerelmét. Persze ezt te sosem értenéd meg.

2013. máj. 21. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Drágám, ha nem tetszenek a válaszok, minek kérdezgetsz itt?

Tudod, idióta kérdésre nehéz jól válaszolni.:D

2013. máj. 21. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit tanácsolhatnék...ha anyukád szerint meg kellene dögölnöd, akkor én nem hogy ezt nem mondanám el, de hozzá se szólnék. Ne mondd el és kész, ennyi.
2013. máj. 21. 17:27
 14/17 A kérdező kommentje:

Rendben, nem mondom el. Köszönöm a válaszokat!

Igazából azért írtam ki a kérdést, mert nem tudtam, nem bunkóság-e a részemről, ha hallgatok. Úgy éreztem, nem, de néha a többség egész máshogy gondolkodik, mint én. Hátha a kívülállók jobban látják, még ha egyértelműnek is tűnik.

2013. máj. 21. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Ahha, értem. Szóval ha az itt totál idegen többség szerint bunkóság lenne, akkor elmondanád, még akkor is, ha tudod, hogy ezzel magaddal cseszel ki.

Na az ilyen embereket nem értem, mikor hót idegen vélemények szerint élik az életüket.

2013. máj. 21. 20:22
 16/17 A kérdező kommentje:

Élvezed, hogy belém kötsz? :) Nem, nem idegen vélemények alapján cselekszem. De az előbb még az volt a kínod, hogy minek teszek fel kérdést, ha úgyis az lesz, amit már leírtam?

Ja, hogy ez most a van rajtam sapka, nincs rajtam sapka esete? :)

2013. máj. 21. 21:10
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Ó, még értelmezni sem tudsz, gratula.:D

Én nem írtam olyat, hogy mindenképp az lesz, amit te akarsz, minek kérdezed akkor meg.

2013. máj. 22. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!