Mit tegyek, hogy a szüleim megengedjék a vízipipát?
Sziasztok!
13 éves vagyok és szeretnék egy vízipipát elég régóta(fél év).De szüleim nem engedik,mert ,hogy káros meg minden...
Heti 1-szer pipáznék!
Ne írjatok olyat ,hogy inkább tanuljak(kitünő vagyok)vagy ,hogy nagyon egészségtelen(nem hegyi levegő azt tudom én is)
És kérek mindenkit ,hogy ne vitázzatok,hogy egészséges vagy nem egészséges.
A kérdésre válaszoljatok!
Köszi előre is!
...:)
Mindenkinek ment a zöld pacsi.
De értelmes válaszokat vártam volna.
Értem,hogy taknyos vagyok meg minden,mert ez igaz is...de szerintem a vízipipa nem egy olyan nagy dolog.Pl. cigi,szex,alkohol ezeket megértem...
Becsüld meg a szüleidet, azért nem engedik mert szeretnék hogy egészséges legyél. Fejlődésben lévő szervezet vagy, bírd ki 18ig. 19évesen próbáltam ki a cigit, nem szoktam rá, vizipipát 20felett próbáltam ki
F/29
Köszi!
A cigit soha nem akarom kipróbálni...
és ezt ki kérdezte, másrészt ki hiszi el?:D legtöbb dohányosnak van olyan ismerőse, aki 100éves és 150éve dohányzik, illetve olyan is, aki sosem látott cigit, és 10évesen elvitte a tüdőrák, de attólmég 3ból 2 dohányos nem ússza meg ilyen könnyedén.
másrészt, az impotencia minden dohányost hamar utolér, ott nincs kivétel, ha sokáig is élsz, 40éves korodtól már csak az emlékek tesznek boldoggá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!