Hogyan mutassam be itthon a 7 évvel idősebb barátomat?
Mondhat akárki akármit, de egy 22 éves, ha egy 15 éves társaságát keresi, az nem normális. Egy 15 éves még szinte gyerek, teljesen eltérő életszakaszban vannak.
Ilyenkor két dolog szokott fenn álni, és egyik sem túl jó:
- a fiúnak csak "arra" kell
- ő maga is olyan értelmi szinten áll, mint egy 15 éves.
Szülőként - lehet lepontozni - én megmondanám a lányomnak, hogy ennek ismeretében azt csinál vele, amit akar, de haza ne hozza, mert nem akarom látni, se megismerni. Ennyi.
16 éves korom előtt 4 hónappal összejöttem egy 22 éves sráccal, nem szólt bele anyum, (ők már valamennyire ismerték egymást, köszönöviszony meg ilyesmi, szal tudta h normális gyerek) de sztem alapbol nem szolt vna bele, amig nem azt hallja, h megütött, megeröszakolt, vagy drogos lettem miatta.
Most 24 vagyok a pasim meg 31 éves, anyum ebbe sem szólt bele. Én 27-nek gondoltam amikor megismertem, anyum 25-nek, szal ő szerencsére nem is néz ki annyinak, amennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!