Hogyan mutassam be itthon a 7 évvel idősebb barátomat?
"az ilyen kapcsolatokból vannak a tini terhességek"
Egy vele egyidős tizenéves előbb csinálja fel. Egy 22 évesnek a pin@ már nem újdonság, nem olyan, mint egy 16-17 éves, hogy megy előre, ha meglátja, mint a gőzös és nem is gondol semmi másra.
Függ attól is, hogy milyen az a 22 éves fiú. Vannak olyanok, akiknek ennyi idősen még kevés kapcsolatuk volt, vagy egy sem volt még és kb. annyi a tapasztalata, mint neked. Én is ismerek ilyet, visszafogott, teljesen normális fiú volt, és nem is látszott annyinak amennyi.
De ha az a tipikus csajozós, aki már 16 évesen a discoban szedte fel a lányokat, akkor én se örülnék szülőként.
Hááát, azért a hét év ebben a korban elég gáz (szerelem ide vagy oda...). Később már más, én mondjuk 25 évesen jöttem össze az akkor 32 éves párommal, az már teljesen oké, de így 15 évesen...
Szerintem előbb beszélned kéne a szüleiddel, óvatosan felkészíteni őket a dologra, elmondani, hogy felelsségteljes vagy, hogy vigyázol magadra stb.
Így legalább ha rosszul reagálnak, nem egyből a barátod előtt lesz botrány belőle.
Na a 18-as válaszoló akár én is lehetnék :D
14 évesen 19 éves barátom volt, 2 évig jártunk.
16 évesen 23 éves barátom volt, 1,5 évig voltunk együtt, de ezt a korkülönbséget már simán fogadták :)
Férjnek én is 10 évvel idősebb férfit választottam.
Nincs semmi baj a korkülönbséggel, a korombeli fiúkkal sose jöttem ki.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!