Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mutassam be itthon a 7...

Hogyan mutassam be itthon a 7 évvel idősebb barátomat?

Figyelt kérdés
Sose volt még szerelmem, nem iszok, nem cigizek, szóval a normálisabb fiatalok közé tartozom, ezt a szüleim is tudják. Szeretném bemutatni a családomnak a barátomat csak félek, hogy mit szólnak a korához. De amúgy vicces, kedves, beszédes. Amikor a nővérem 19 volt elkezdett lógni egy 30-32 éves pasival és a szüleim kicsit nagyon ki voltak akadva de végül nem is jöttek össze. A nővérem 20 éves, a barátom nemrég lett 22... szóval nem tudom. Én 16 leszek 3 hónap múlva. (Ne oktassatok ki kérlek, nem egy idióta pedofilról van szó, szerelmesek vagyunk.)

2013. jan. 23. 20:18
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem kell éveket várnia, attól függ, hogy hogyan alakul majd a kapcsolatunk. Egyébként azért írtam a zárójeles részt mert ilyenkor mindig vagy 5 válasz arról szól, hogy ez csak egy szaréletű aki bukik a fiatalabbakra stb.
2013. jan. 23. 20:50
 12/25 anonim ***** válasza:
20%
kell a friss husi neki és ha nem fog meggyakni 2 hónap múlva, úgyis kidob hehehe
2013. jan. 23. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

"az ilyen kapcsolatokból vannak a tini terhességek"

Egy vele egyidős tizenéves előbb csinálja fel. Egy 22 évesnek a pin@ már nem újdonság, nem olyan, mint egy 16-17 éves, hogy megy előre, ha meglátja, mint a gőzös és nem is gondol semmi másra.

2013. jan. 23. 22:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Függ attól is, hogy milyen az a 22 éves fiú. Vannak olyanok, akiknek ennyi idősen még kevés kapcsolatuk volt, vagy egy sem volt még és kb. annyi a tapasztalata, mint neked. Én is ismerek ilyet, visszafogott, teljesen normális fiú volt, és nem is látszott annyinak amennyi.

De ha az a tipikus csajozós, aki már 16 évesen a discoban szedte fel a lányokat, akkor én se örülnék szülőként.

2013. jan. 23. 22:43
 15/25 anonim ***** válasza:

Hááát, azért a hét év ebben a korban elég gáz (szerelem ide vagy oda...). Később már más, én mondjuk 25 évesen jöttem össze az akkor 32 éves párommal, az már teljesen oké, de így 15 évesen...

Szerintem előbb beszélned kéne a szüleiddel, óvatosan felkészíteni őket a dologra, elmondani, hogy felelsségteljes vagy, hogy vigyázol magadra stb.

Így legalább ha rosszul reagálnak, nem egyből a barátod előtt lesz botrány belőle.

2013. jan. 23. 22:52
 16/25 A kérdező kommentje:
Volt már kapcsolata de azért normális tényleg.
2013. jan. 23. 22:53
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Egyébiránt pedofil még mindig az, aki nemileg éretlen gyerekekre mozdul rá, ez meg elég ritkán igaz egy 15-16 éves lányra.
2013. jan. 23. 22:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha úgy nézed a tesód már ki taposta neked az utat. Én annak idején 14 voltam, mikor 19 évessel randizgattam, meg mindig csak idősebb fiúkat találtam meg. Apám feje eleinte akkora volt, mint egy ház. Aztán megszokta. Végül férjnek 10 évvel idősebbet választottam.
2013. jan. 24. 00:34
 19/25 anonim ***** válasza:

Na a 18-as válaszoló akár én is lehetnék :D

14 évesen 19 éves barátom volt, 2 évig jártunk.

16 évesen 23 éves barátom volt, 1,5 évig voltunk együtt, de ezt a korkülönbséget már simán fogadták :)

Férjnek én is 10 évvel idősebb férfit választottam.

Nincs semmi baj a korkülönbséggel, a korombeli fiúkkal sose jöttem ki.

25/N

2013. jan. 24. 03:26
 20/25 anonim ***** válasza:
17 voltam mikor megismerkedtem a férjemmel, ő akkor 24 volt. 7 év és 7 hónap a korkülömbség. Elég szigorúak voltak mindig a szüleim, de valahogy nem volt téma, hogy mennyi év van köztünk, pedig tudták, hogy hány éves. De lehetséges, hogy azért nem foglalkoztak vele, mert rögtön megkedvelték és jó voltak róla.
2013. jan. 24. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!