Mért van az, hogy 14 éves vagyok és anyum nem enged le 8kor sehova már? és amikor egy fiúval mennék és már meg van beszélve azért kell lemondanom mert ő olyan kedvébe lett, hogy most ne menjek-. -
légyszi válaszolj, hová akarsz menni a hidegben, sötétben este 8-kor, amikor a teszkó van csak már nyitva meg a kocsmák??
A helyes sorrend meg, hogy anyádat kérdezed meg először és nem a fiúnak ígérgetsz.
Azért nem enged el, mert félt és nem látja értelmét az éjjeli csatangolásnak. Én sem. Inkább hívd fel a fiút magatokhoz.
Szerintem engem 15 évesen sem engednének, próbálj megkomolyodni, mivel gondolom lány vagy, a fiús témádat illetően, nem is csodálom. Igaz, hogy a (fogalmazok szépen) pénisz, nem csak éjjel áll fel, azért én is féltenélek ha 14 évesen gyerekes vagy:).
15L-->Nyolckor nekem is itthon a helyem:).
Ha én 14 évesen ilyen kéréssel álltam volna a szüleim elé, olyan taslit kaptam volna, hogy keringtem volna a tengelyem körül.
Nálunk eleve 9-kor már alvás volt suli időben.Nem internet, meg Tv.
No, úgy látom a Kérdező besértődött, mert nem ugrott neki az anyja torkának mindenki virtuálisan:D
Csak remélhetjük, hogy a helyes következtetést vonta le: azt, hogy nem kellene pattognia, hanem az Édesanyjának van igaza:)
Én nem tudom eldönteni, hogy inkább a Kérdezőnek, vagy inkább az anyjának van-e igaza, ld a #11-ben feltett kérdések. Ha azokra tudnám a választ, akkor tudnék véleményt alkotni a dologról.
Mert mondjuk ugyanazt 14 évest simán elengedem egy általam ismert fiúval hétvégén a moziba egy este 8 órai előadásra, de nyilván nem engedem meg, hogy általam ismeretlenekkel bandázzon minden másnap hajnalig...
"tényleg ne GYIK-en tedd fel ezt a kérdést, itt csak begyöpösödött, maradi, mélyen vallásos nézeteket valló, a maguk kis világában élő felnőttek írogatnak.
akik meg nem olyanok itt, azok vagy trollok, vagy nem érdekli őket egy ilyen kérdés. "
Vagy aluliskolázottak, igaz?:)
Én hála nem olyan neveltetést kaptam, ahol 14 évesen megengedett volt este 8 után fiúkkal mászkálni.
Elég szégyen, ha valakinek ez a menő.
S lám egészséges, diplomás, boldog felnőtt lettem. S egyik sem igaz rám a felsorolt jellemzőid közül.
Durva,nem?:D
28N
Mert félt téged, és nem is ok nélkül. Gyerek vagy, még nem tudsz vigyázni magadra.
Semmire nincs garancia - ősz végén Budapesten a II. kerületben erőszakoltak meg egy 14 éves lányt, mikor hazafele tartott edzésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!