Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem ezt a késztetést?

Miért érzem ezt a késztetést?

Figyelt kérdés
Mostanában nem jövök ki valami jól anyukámmal :( és sajnos van 1-2 dolog ami miatt bizony fogom a fejem :( a suli is elég rendesen követel dolgokat :( ezért elkezdtem karcolni ill. vagdosni magam :( most is veszekedtem anyummal egy sort és késztetést érzek arra, hogy megvágjam magam :( tudom, hogy nem szabad :( csütörtökön felmegyek a suli pszichológushoz :( tudom, hogy van belőle kiút. 15/L

2012. okt. 21. 18:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Hú! Ez komoly. Nem tudod mással a dühödet, a mindenféle negatív dolgot feloldani sajnos, csak ezzel a vagdalásos dologgal. Ez baj Neked is és mindenkinek, mert elhatalmasodhat rajtad. Kérlek, minél hamarabb fordulj orvoshoz. Ha vannak barátaid, kérj tőlük is segítséget, hátha az, hogy ki tudod magad beszélni, segít. Ne hagyd, hogy túlnőjön ez a dolog rajtad. Ennél okosabb vagy, és többet érsz, mint hogy ilyen butaságot csinálj. Arról nem is beszélek, hogyha esetleg a nyomok megmaradnak, az elég gáz lesz később ha idősebb leszel. Vigyázz magadra, sok sikert a kilábalásból.
2012. okt. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!