Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy külföldre költözöm?
Biztos,hogy költözöm.De nem akarok úgy elmenni,hogy nem beszélem meg velük.Viszont nem tudom,hogy mondjam el nekik,amikor ők eléggé visszafogottak és óvatosak,ha nem szükséges,a házból se mennek ki.
Tudom,hogy először meg akarnak állítani és félek,hogy sikerül rábeszélniük,hogy maradjak.
L19
és beszéled a helyi nyelvet?
Nem lesz uncsi egy lakásban ülni amíg ő dolgozik?
Nem lesznek ott a barátaid, akikkel találkozhatsz.
lol. eltartasert cserebe terpeszted a labad. azt hiszem ez beleesik qrva kategoriaba.
megj.: fogadok 1 evig se fogod birni vele, aztan majd sirva jossz haza
Megértem a szüleidet, ha nem fognak örülni, pláne, ha nem is ismerik a fiút. Mi alapján bízzanak benne? Téged sem irigyellek, mert kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, ráadásul távol az itteniektől, akik szeretnek. Mindenképpen készülj arra fel, hogy esetleg nem jön össze, és haza kell jönnöd! És persze legyél nagyon óvatos és körültekintő! Vigyázz magadra! Remélem, sikerül, de ott is próbálj meg valami megélhetési forrás után nézni! Én frászt kapnék, ha ilyen szituba kerülne a lányom, pedig állandóan azt ajánlom neki, hogy vágjon bele, és külföldön próbálja meg egy ideig, hátha...
Az ottani nyelvet beszéled? Vagy másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!