Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy külföldre költözöm?

Figyelt kérdés

Biztos,hogy költözöm.De nem akarok úgy elmenni,hogy nem beszélem meg velük.Viszont nem tudom,hogy mondjam el nekik,amikor ők eléggé visszafogottak és óvatosak,ha nem szükséges,a házból se mennek ki.

Tudom,hogy először meg akarnak állítani és félek,hogy sikerül rábeszélniük,hogy maradjak.

L19

2012. okt. 3. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

és beszéled a helyi nyelvet?

Nem lesz uncsi egy lakásban ülni amíg ő dolgozik?

Nem lesznek ott a barátaid, akikkel találkozhatsz.

2012. okt. 3. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Arra azért készülj fel, hogy nem fognak repesni az örömtől. Sokat fognak kérdezni, válaszolj őszintén nekik.
2012. okt. 3. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

lol. eltartasert cserebe terpeszted a labad. azt hiszem ez beleesik qrva kategoriaba.

megj.: fogadok 1 evig se fogod birni vele, aztan majd sirva jossz haza

2012. okt. 3. 22:18
 14/15 Évi59 ***** válasza:

Megértem a szüleidet, ha nem fognak örülni, pláne, ha nem is ismerik a fiút. Mi alapján bízzanak benne? Téged sem irigyellek, mert kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, ráadásul távol az itteniektől, akik szeretnek. Mindenképpen készülj arra fel, hogy esetleg nem jön össze, és haza kell jönnöd! És persze legyél nagyon óvatos és körültekintő! Vigyázz magadra! Remélem, sikerül, de ott is próbálj meg valami megélhetési forrás után nézni! Én frászt kapnék, ha ilyen szituba kerülne a lányom, pedig állandóan azt ajánlom neki, hogy vágjon bele, és külföldön próbálja meg egy ideig, hátha...

Az ottani nyelvet beszéled? Vagy másikat?

2013. jún. 2. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:
ha szereteda srácot, menj..tanuld mega nyelvet, lesznek barátaitok, tudod az élet alakul. Minél előbb független leszel és leválsz a szüleidtől, annál jobb:)
2014. ápr. 6. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!