Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másba is belenevelték a tanulást?

Másba is belenevelték a tanulást?

Figyelt kérdés
Szóval ezt úgy értem, hogy őt nem érdekelné, hogyha évente 2-3x becsúszik egy rossz jegy, de a szülők ezen ki vannak akadva, és amíg ki nincs javítva, haragszanak rá? Régen ha évente egyszer hazahoztam egy rossz jegyet, itthon ment az ordibálás, a telefon elvonás, majd az egész éves anyag megtanulása, majd ha 2 kérdést tévesztettem, akkor mégegy sor ordibálás, majd a "csinálj amit akarsz". Annyira rossz érzés, hogy tudom, hogy nem jelent semmit az a matek egyes egy tanévben egyszer, de mégis megy, hogy "sosem tanulok." Annyira irigylem azokat az embereket, akiknek a szülei ezt leszarják. Másnak is gyomorgörcse van egy rossz jegy után? Vagy fél hazamenni?

tegnap 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, mi ennél rosszabb???

Amikor az évfolyam legjobbja vagy, sorra nyered a versenyeket és a szüleid ezt nem értékelik, mert ők sose tanultak. Nem tudják, milyen az, ha érzed, tudod, hogy jó vagy.

Engem a szín kitűnő bizonyítványommal elküldtek egy eü szakközépbe (mert minek neked gimnázium), ahol nem volt menő a tanulás, csak az számított, hol voltál hétvégén. Kétszer próbálkoztam öngyilkossággal 15 évesen, annyira nem bírtam.

Végül ott érettségiztem, és onnan mentem orvosira. De nagyon nehéz volt így.

tegnap 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze, hazavittem egy négyest egy "fontosabb" tantárgyból, máris jött a "takarítókra is szükség van" nyomasztás. Aztán úgy hozta az élet, hogy mikor megvolt az első diplomám és elkezdtem a mestert, kutyákat takarítottam alkalmi munka jelleggel :)
tegnap 17:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán voltak rossz jegyeim, tesómnak sem, és nem is zargattak minket a tanulással. Tanultunk maguntól is, de nem szakadtunk meg. Azt gondolom, hogy akkor sem lett volna balhé, ha nem vagyunk olyan jó tanulők, ha látják, hogy nem direkt linkeskedjük el, csak egyszerűen nem megy jobban.
tegnap 18:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Belém igen, nem vagyok vele előrébb, én már nem így nevelem a gyerekeimet.
tegnap 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

Akkor se viszik semmire, ha tanulnak, ugyanis amit az iskolában tanulnak 90% felesleges információ.

Ha csóró családba születnek mindegy mennyit tanulnak.

Abból nem fog lakást venni, hogy, jól tanult, diplomával 300 ezerrel.

ma 01:34
 16/16 anonim ***** válasza:

engem ėrdekel hogy hogy tanulnak milyen jegyet hoznak ,de azt is tudom hogy miböl milyen jegyet várhatok el .

és azt el is várom .

ma 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!