Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan titkoljam el anyám...

Hogyan titkoljam el anyám elöl, hogy mennyibe került az iPhone-om?

Figyelt kérdés

Magam venném, a saját pénzemből, csak kicsinálna, ha megtudná kiadok 300ezer forintot érte. Ráadásul nem is a legújabb, gondoltam bekamuzom, hogy 11 vagy 12 azok olcsóbbak. Annak meg semmi értelme, ha veszek egy 150ezrest, aztán 1 évig bírja megint és szar, talán ezzel ki ehet húzni 4-5 évet is... Megengedhetem magamnak, marad pénzem, tesómnak sokkal drágább dolgokat megvesz. Már régen megvettem volna, ha nem félnék.

Vagy tudtok használható olcsóbbat?

dec. 13. 20:33
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%
Hány éves vagy?
dec. 13. 20:36
 2/37 A kérdező kommentje:

24

Bár néha belegondolok, hogy inkább tenném félre kapcsolatmegszakításra, de telefon nélkül sem lehet élni-

dec. 13. 20:40
 3/37 anonim ***** válasza:
56%
Persze,24.Talán álmodban
dec. 13. 20:42
 4/37 A kérdező kommentje:
Akkor minek kérdezed...
dec. 13. 20:43
 5/37 anonim ***** válasza:
80%
jesszusom
dec. 13. 20:49
 6/37 anonim ***** válasza:
96%

#4 a #3 nem én vagyok, nyugika.

Azt hittem kiskorú vagy, azért kérdeztem.

Esetleg a szüleid pénzelnek?

Nincsen munkád?

Mert ha így van, akkor jogos, hogy anyád kiakad, ha meg van munkád, saját kereseted akkor anyádnak semmi köze hozzá mit veszel.

dec. 13. 20:54
 7/37 anonim ***** válasza:
32%

Ja, #1 voltam.

dec. 13. 20:55
 8/37 A kérdező kommentje:
Tesómat pénzelik, egyetem mellett dolgozom, meg spóroltam eleget, de őt nem érdekli. Telefon meg kellene, szóval fontos és nekem azt mondták, ez tartósabb, mint ha vennék kettő olcsót, mert sajnos 200ezer alatt nem igen van jó. Meg megnéztem, nekem is tetszik, nem menőzésből venném, nem kérek rá egy fillért se tőle.
dec. 13. 20:58
 9/37 A kérdező kommentje:
Nyár óta nem mertem megvenni. Annyira nem hülye, hogy tudja, mennyiben vannak ezek. Meg nyilván látná, ha használom.
dec. 13. 20:59
 10/37 anonim ***** válasza:
97%

Ne haragudj, 24 éves vagy, dolgozol, spórolsz, gáz, hogy így félsz anyadtol

Nekem 24 évesen már családom volt...állj már a sarkadra jóember

dec. 13. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!