Annyi ideig is nekiesik anyám a gépemnek még wc-n vagyok, szerintetek normális?
Múltkor nagy büszkén mesélte, hogy a kollegái gépébe is "belement", még nem voltak ott.
Elmúltam 18, egy kontrollmániás őrült, az is zavarja, hogy önállóan gondolkodik, vagy elintéz egy gyógyszertárt. Úgy érzem ezt már nem bírom tovább.
Tegnap ki kellett rohannom, mert beteg vagyok, hasmenésem lett, hallottam, hogy csukja be az ajtót, meg ugye sokáig voltam. Nem volt időm kilépni sem, rohantam wc-re.
Mindig kilépek, meg nem hagyok megnyitva semmit, ha valahova megyek, mert tudom, hogy nekiesik, ahogy a táskámnak is. Azt is, hogy elmegyek iskolába, azonnal megy kutatni.
Ma kiléptem, becsuktam, kimentem pisilni, pechjére gyorsan jöttem, a laptop felnyitva, a szoba ajtót már nem tudta becsukni Kérdeztem, miért van nyitva, "úgy hagytad", hát nem. De ha számonkéred ordít.
Windows-os gépen windows gomb + L, pillanat alatt zárolható a gép.
És nem, nem normális amit csinál.
Nálam alap hogy mikor felkelek a géptől nyomok egy fn-F1-et, pedig csak a vőlegényemmel élek, ő meg sohasem nézne bele "csak úgy".
Viszont anyám pontosan ezt csinálta, mint a tiéd, úgyhogy teljesen automatikusan teszem alvó módba a gépet - persze jelszós belépés alap.
-nárcisztikusságnak a része a kontrol/kontrolmánia.
-"úgy hagytad" --> gázlángozásnak nevezik. Tudja, hogy lebukott, de nem ismeri be, inkább meghamisítja a múltat, benned előídézve azt a tényt, hogy megkérdőjezelzd magad, hogy tuti jól emlékszel-e visssa. Utána nem tudod megbeszélni, nem is lehet, majd magadra hagy (ez a csenddel verés).
-Járj utána ezeknek és légy önálló és menekülj. Nem tehetsz róla, hogy ilyen anyád van, de tisztelt magad annyire, hogy nem engeded meg magadnak, hogy az anyád tönkre tegye az életeded ezzel a viselkedésével. (A karmát majd letörleszti amit ezzel összeszed, lehet már csak következő életeiben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!