Annyi ideig is nekiesik anyám a gépemnek még wc-n vagyok, szerintetek normális?
Múltkor nagy büszkén mesélte, hogy a kollegái gépébe is "belement", még nem voltak ott.
Elmúltam 18, egy kontrollmániás őrült, az is zavarja, hogy önállóan gondolkodik, vagy elintéz egy gyógyszertárt. Úgy érzem ezt már nem bírom tovább.
Tegnap ki kellett rohannom, mert beteg vagyok, hasmenésem lett, hallottam, hogy csukja be az ajtót, meg ugye sokáig voltam. Nem volt időm kilépni sem, rohantam wc-re.
Mindig kilépek, meg nem hagyok megnyitva semmit, ha valahova megyek, mert tudom, hogy nekiesik, ahogy a táskámnak is. Azt is, hogy elmegyek iskolába, azonnal megy kutatni.
Ma kiléptem, becsuktam, kimentem pisilni, pechjére gyorsan jöttem, a laptop felnyitva, a szoba ajtót már nem tudta becsukni Kérdeztem, miért van nyitva, "úgy hagytad", hát nem. De ha számonkéred ordít.
Erre csak az a megoldás, hogy ahogy felállsz a gép mellöl, azonnal kilépsz - idövel teljesen automatikus lesz. Még a 2 perc WC-re menés esetén is.
Meggyözni nem tudod, mert aki ilyen, annak ez az élete, neked kell megvédeni a magánterületedet.
Úgy állítsd be, hogy újra megnyitni csak jelszóval lehessen, azt pedig sehol ne tárold, és ne a neved vagy hasonló legyen.
Két kérdést vet fel: 1. Mi takargatni valód van előle? Mi nem tetszik neki? (Ez a 2 valójában 1.)
2. Megoldás: Állíts be jelszót a géphez (amit te jegyezz meg), és zárold a gépet. [Windows 11 alatt:] Ctrl-Alt-Delete (a három billentyű billentyűkombinációjának együttes, egyszerre való lenyomása), majd Zárolás.
Takargatni valóm nincsen, de ez abba is bezavarodik, hogy utálom a Viktort, vagy van Facebookom. Ne hiszem, hogy felnőttként mindenhez is köze lenne, vagy nem szabadna egyáltalán neteznem.
Pasim sincs, soha nem is volt, nem is lesz, mégcsak a kezét sem fogtam meg senkinek, mégis rib.nc vagyok. Mintagyerek, kitűnő tanuló voltam, buliba sem engedett egyszer sem, nincsenek balhés barátaim
Bele van zavarodva, hogy ha kiteszem a lábam, biztos nyolcan dugnak, ha lemegyek a gyógyszertárba drogozom.
Semmi alapja nincsen, de az ilyennek magyarázhatod, ez betegség. Az ilyen sosem hagyja, hogy önálló életed, vagy majd esetleg családod legyen, akkor sem fog leállni. Rosszabb.
Elmebeteg az anyád. Azt ajánlom, menekülj tőle. Készülj fel az anyagi függetlenedésre, mert ez az anya tönkre fog tenni, ha még sokáig laksz vele. Amúgy miből gondolod, hogy nem lesz pasid? 18 évesen meredek ilyet kijelenteni.
Jelszavakkal védd az eszközeidet, vegyél zárható táskát, dobozokat, amiben a bizalmas dolgaidat tartod.
Ha meg azt hiszi, biztos nyolcan dugnak, mondd azt neki, hogy nem nyolcan, hanem huszonnyolcan gruppenben és röhögj utána egyet. Ebből leeshet neki, hogy nem veszed komolyan.
Mondd még neki, hogy ha belemászik a kollégái gépébe is, akkor előbb-utóbb feljelentik, mert ez illegális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!