Szerintetek milyen programokat csináljak a 4 éves fiammal karácsony környékén? 21/N
Azt szeretném hogy a mostani karácsony felejthetetlen legyen számunkra.
Milyen programok legyenek szerintek? Kinti és benti programokat is írjatok.
Ja és a tévézést nem tekintem annak. Olyan programok kellenének amiken ketten veszünk részt.
Menjetek be a városba, olyan helyre, ahol sok a kivilágítás, egy ekkora gyereket nagyon le tudnak nyűgözni a fények, megnezhetitek a fényvillamost is.
A karácsonyi vásár lehet unalmas, sok az ember, zaj van.
Süssetek otthon sütit, mezeskalacsot. Lehet kapni mézeskalács dekoráló cuccot, én gyerekként nagyon élveztem azzal rajzolni a mézeskalacsokra.
Kézműveskedés, ajándékkészítés. Pinteresten van nagyon sok jó ötlet.
Írjatok együtt levelet a Jézuskanak/Mikulasnak.
Díszítsétek fel együtt a fát, dekoráljátok ki a lakást.
A pénzt nem feltétlen szórnám el, jól jön az még később, egy ekkora gyereknek sokkal inkabb számít az együttöltött idő, mint az, hogy hol vagytok vagy milyen drága dolgot kap. Ne hallgass az utálkozókra, az számít, hogy most a legjobbat próbálod kihozni a helyzetből, boldog karácsonyt
Jelentettem a sok parasztot. Sok frusztrált bunkó, aki azt hiszi, az ember értéke abban mérhető, hogy hány évesen lett szülő.
Kérdező: meg is kerdezheted, hogy mit csinálna legszívesebben, de tényleg az egyszerűbbeknek szoktak orulni. Játszótér, játszóház, korcsolyázás, kirándulás, ha van hó, szankozas. Én ilyesmit csinálnék. Szép ünnepet!
49/N
Hát most pl én meg lányom Izlandon leszünk...
Irhatnál ilyet is, hogy mennyi keret van rá.
Kaptál jó ötleteket.
Társasjáték: Nyúlmentő akció. 3 éves kortól, cuki és faék egyszerűségű: ki jön?, kocka megmondja hová lépek, szín alapján, kié a több bábu.
Én is a közös programokra szavazok. Nálunk a meseolvasás, pogácsa gyúrás/szaggatás volt a meghatározó emlék.
28-as, gondolom azért fontos a kora meg a neme, mert még ő maga is gyerek. És szerintem azért fontos neki ez a karácsonyi program, mert jó eséllyel nem is nála van a gyerek és ez lesz az első közösen töltött karácsonyuk. Valahol sajnálom szegényt, de tényleg nem kéne 15-16 évesen teherbe esni.
Kérdező, kevés az infó...pl mennyi keret van rá, merre laktok. Pl Lumina park, szép, látványos de nem olcsó. Vagy menjetek ki a Vörösmarty karácsonyi vásárba, termoszban vigyél teát mert ott irreálisan drága minden. De a gyereknek tuti tetszene a szép kivilágítás. Vagy düssetek otthon mézeskalácsot,segíthet kivágni, díszíteni.
Vehetsz kifestő könyvet, eggyütt kiszínezhetitek. Lakást feldíszíthetitek. Koripályára is viheted, mindenhol van tanuló pingvin amibe kapaszkodva megtanulhat korizni. Az is egy élmény, hogy veled teszi meg első lépéseit a jégen. Építőkockázhattok a meleg szobában a szőnyegen. Vagy vidd el egy játszóházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!