Szerintetek milyen programokat csináljak a 4 éves fiammal karácsony környékén? 21/N
Azt szeretném hogy a mostani karácsony felejthetetlen legyen számunkra.
Milyen programok legyenek szerintek? Kinti és benti programokat is írjatok.
Ja és a tévézést nem tekintem annak. Olyan programok kellenének amiken ketten veszünk részt.
"Régen is 100-200 éve 17 évesen kényszerítették férjhez a lányokat és 18-19 évesen szültek először, törvény volt rá, nem véletlenül."
Mármint régen, amikor már 12 évesen férjhez adták a lányokat? Jó példa. :D
Ezt a családunkból tudom, vissza ehet keresni az anyakönyveket is, az 1800-as években törvénybe volt foglalva, hogy 17 éve alatt nem mehetnek férjhez. Így is kiházasították az első adandó alkalommal...
Én erről a "régenről" beszélek, az 1900-as évek elején már ez is kezdett kiveszni... Pont ezért volt törvény, előtte meg ugye nem szexeltek...
A többi része is igaz, 10 éve már engem is gúnyoltak, hogy 14 évesen szűz, utána meg még inkább, már 12 évesek dugnak, általános iskolában.
Ne zavarjon hogy az apja is 21 éves. Ő külföldön van most, de újévkor már itt lesz velünk.
Karácsonyi programokra 300 ezer forintom van.
Ne haragudj, de jogos némely komment. Inkább tanultál volna... akkor most a gyerek nem apa nélkül lenne, ha mindketten tanultok először, dolgoztok, aztán utána csináltok gyereket. Miféle példát mutattok így...
A hó bizonytalan, én leginkább egy aquapark-szerű helyre mennék, ahol sok csúszda és élménymedence van. Bár azokat nem most kell lefoglalni, valószínűleg teltházas már. De még próbálkozhatsz. Külföldnek meg Zakopanét ajánlom.
Ne haragudj, de zavar! Két 15-16 évesnek nem gyereket kellene csinálni. Oké, így alakult, ez van, de nehogy ez egyen a normális. A társadalom van elbaszva, ahol a 13 éves kislány csak azért lefekszik valakivel, hogy ne röhögjék ki, hogy szűz.
Miért nem mész ki te is?? Középiskolát befejezted? Szüleid engedték ezt? Mert akkor is a nyakukra szültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!