Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek milyen programokat...

Szerintetek milyen programokat csináljak a 4 éves fiammal karácsony környékén? 21/N

Figyelt kérdés

Azt szeretném hogy a mostani karácsony felejthetetlen legyen számunkra.

Milyen programok legyenek szerintek? Kinti és benti programokat is írjatok.

Ja és a tévézést nem tekintem annak. Olyan programok kellenének amiken ketten veszünk részt.

tegnap 13:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
52%
#11 Aki nem fejezte be a középiskolát, annak nem kell azért aggódni, hogy az egyetem miatt csak százezre maradt.
tegnap 15:07
 12/29 anonim ***** válasza:
64%

"Régen is 100-200 éve 17 évesen kényszerítették férjhez a lányokat és 18-19 évesen szültek először, törvény volt rá, nem véletlenül."

Mármint régen, amikor már 12 évesen férjhez adták a lányokat? Jó példa. :D

tegnap 15:22
 13/29 anonim ***** válasza:
17%

Ezt a családunkból tudom, vissza ehet keresni az anyakönyveket is, az 1800-as években törvénybe volt foglalva, hogy 17 éve alatt nem mehetnek férjhez. Így is kiházasították az első adandó alkalommal...

Én erről a "régenről" beszélek, az 1900-as évek elején már ez is kezdett kiveszni... Pont ezért volt törvény, előtte meg ugye nem szexeltek...

A többi része is igaz, 10 éve már engem is gúnyoltak, hogy 14 évesen szűz, utána meg még inkább, már 12 évesek dugnak, általános iskolában.

tegnap 15:48
 14/29 anonim ***** válasza:
39%
Hogyan tudsz megfelelően gyermeket nevelni úgy, hogy még azt sem tudod, hogy mit fogtok csinálni karácsonykor? Ez az egy kérdés!
tegnap 16:42
 15/29 A kérdező kommentje:

Ne zavarjon hogy az apja is 21 éves. Ő külföldön van most, de újévkor már itt lesz velünk.

Karácsonyi programokra 300 ezer forintom van.

tegnap 17:07
 16/29 anonim ***** válasza:
28%

Ne haragudj, de jogos némely komment. Inkább tanultál volna... akkor most a gyerek nem apa nélkül lenne, ha mindketten tanultok először, dolgoztok, aztán utána csináltok gyereket. Miféle példát mutattok így...

A hó bizonytalan, én leginkább egy aquapark-szerű helyre mennék, ahol sok csúszda és élménymedence van. Bár azokat nem most kell lefoglalni, valószínűleg teltházas már. De még próbálkozhatsz. Külföldnek meg Zakopanét ajánlom.

tegnap 17:15
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Nézz körül a lakóhelyed környékén (önkormányzat honlapja, facebook csoportok), biztos találsz ekkoráknak is szóló karácsonyi programokat a nagyobb városokban. Pl. kézműveskedés, kisvonatozás, bábszínház, táncház, vásárok. Ha jár oviba, biztos ajánlanak az anyukák is. Ha vannak barátok (neked vagy a gyereknek), rokonok, menjetek erre-arra közösen is.
tegnap 17:21
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként meg egy 4 éves nem fogja értékelni, hogy mi mennyibe kerül, meg annyira nem is érdemes túltolni az ingereket neki.
tegnap 17:24
 19/29 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudj, de zavar! Két 15-16 évesnek nem gyereket kellene csinálni. Oké, így alakult, ez van, de nehogy ez egyen a normális. A társadalom van elbaszva, ahol a 13 éves kislány csak azért lefekszik valakivel, hogy ne röhögjék ki, hogy szűz.

Miért nem mész ki te is?? Középiskolát befejezted? Szüleid engedték ezt? Mert akkor is a nyakukra szültél.

tegnap 17:24
 20/29 anonim ***** válasza:
46%
#20 Az ilyeneknél így működik. Náluk ez a természetes.
tegnap 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!