Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hívhatja valaki úgy az...

Miért hívhatja valaki úgy az apját hogy: a tag?

Figyelt kérdés
Egy haverom szava járása az apjával kapcsolatban hogy a tag. Múltkor átmentem hozzá, és mondta hogy itthon van a tag. Ezen nevettünk egy másik gyerekkel. Amúgy 35 éves az ember, együtt lakik az apjával de egy több generációs házban.
nov. 24. 06:53
1 2 3
 11/22 Thunderfairy ***** válasza:
65%
Szerintem sincs jó kapcsolat köztűk. Nem szeretheti az apját szerintem se.
nov. 24. 11:33
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

Azt hiszi, hogy ha ily módon nevezi meg, az valami felnőttes dolog, így eltávolítja magát, a felnőtt-gyerek viszonytól. Viszont ha 35 évesen ezzel még küzdenie kell, akkor komoly önértékelési gondok vannak...

Infantilis, kisebbségi komplexusa van.

nov. 24. 11:43
 13/22 kutyafule4 ***** válasza:
32%
Kemény, hogy a sok megmondóember a rovatban egy darab szóból már azt képzeli, hogy mindent tud az illetőről :D
nov. 24. 12:08
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Barátnőm vidéki egy eldugott faluból, amikor meglátogattuk szüleit ők is tagnak hívták a ház urát és mindenki magázta a saját szüleit.

Rákérdeztem, hogy ezzzel mi a helyzet, TSZ es időkből való nagyjából annyit tesz, hogy (TSZ tag) hatalma van a faluban.

Tszek már nincsenek és más jelentése is lehet.

nov. 24. 12:12
 15/22 anonim ***** válasza:
22%
Milyen gyerekkel nevettetek ezen? 35 évesen már nem kellene gyerekekkel lófrálnia.
nov. 24. 12:59
 16/22 anonim ***** válasza:
17%
Ez csak ilyen menő kifejezés nem hiszem hogy tiszteletlen
nov. 24. 15:02
 17/22 anonim ***** válasza:
19%
#16 - pedig nagyon erős az a bizonyos áthallás...
nov. 24. 15:59
 18/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
70%

Nem rossz poén egyébként, az egyszeri fater helyett.

De talán egyszerűbb lett volna kipuhatolni, valami nem tolakodó kérdéssel, akár vicces formában is, hogy mennyire kultiválják egymást, hátha jobban kontextusba helyezhető lenne, nem kellene találgatni.

Voltaképpen elképzelhető, hogy nincs is mögötte semmi ártó szándék, csak szleng.

nov. 24. 16:17
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
Én inkább a szlengre tippelnék
nov. 24. 16:42
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
Félrértett, tévesen használt szleng
nov. 24. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!