Normális, ha egy 18 éves fiú mellé beül beszélgetni az anyja, amikor fürdik? Csak szerintem kiábrándító?
Szerintem fura. Akkor is, ha lánya lenne.
Egy fiú szaktársam, aki amúgy szimpatikus számomra, mesélt a most tavasszal történt érettségijéről, és a sztoriban szerepelt, hogy: “anyámnak mondtam a tételeket fürdés közben. “
Erre megkérdeztem, hogy együtt fürödtök, vagy mi?
Aztán mondja, ja nem, csak bejön közben dumálni.
A lehető legnagyobb természetességgel mondta.
Azt is megkérdezte, hogy nálunk tabu a pucérság, vagy mi? Szinte meghökkenve.
Igen, nálunk az, főleg az ellenkező nemű szülő előtt.
Ti ezzel hogy vagytok?
nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy vannak pl nudista családok, vagy naturisták, akiknél ez természetes dolog, mármint a meztelenség. És vannak visszafogottabb családok, ahol meg nem természetes.
Egyikkel sincs semmi baj.
Nalunk nem tabu a meztelenseg
Ettol fuggetlenul nem szaladgalunk igy egymas elott de pl siman bejonnek wcre ha zuhanyzik valaki.
Az atoltozes sem gond.
Na nem. Bocsánat, de a 4 éves kisfiam is tudja, hogy nem törjük az ajtót a másikra sehol. Pláne nem ülünk be dumcsizgatni, amikor a másik fürdik vagy a vécén ül. Ez nem tabusítás, ez alapvető illem és a másik legprivátabb szférájának tiszteletben tartása.
Pedig mi már el lettünk hordva minden ócska véneknek, mert nálunk szx sincs a gyerekek előtt. De pucéran se császkálunk előttük. Ez már a 21. század, nem az őskor.
Fater nevelt fel, soha az életben nem meztelenkedtünk. Arra is megtanított már kisebb koromban, hogy vannak testrészek, amiket csak az engedélyemmel érinthet meg bárki is és hogy mit tegyek, ha valaki csak azért is fogdosni akar.
18 évesen ez a srác eléggé gyerek még, ha az anyja bejárkálhat hozzá a fürdőszobába. Gyanítom egyedül nevelte az anyja.
Számomra az elképesztőbb, hogy mennyi ember funkcionális analfabéta, nem tud szöveget értelmezi. Senki nem töri rá az ajtót senkire, ez egy megbeszélt dolog a két fél között, beszélgetnek míg az egyik fürdik. Mindkettőnek megfelel így, náluk ez van.
És az ilyen értetlenek nevelnek gyereket.
Igen, konkrétan a 35-nek szólt. Vajon milyen lesz a te gyereked pár év múlva?
Te teljesen a szexuális bántalmazást látod ebben.
Van akinek ez belefér, van, akinek nem. Ahány ház, annyi szokás.
36, mondjuk olyan gyerekem lesz, aki tiszteli a másik határait! Ez nem szexuális bántalmazás, ezt sehol nem is írtam. Ez egyszerű illem, hogy hagyom a másikat és nem dumcsizok vele, amíg fürdik. Akkor se, ha ő kéri. Legyen már annyi mindenkiben, hogy egy helyen nyugton hagyjuk egymást… Vagy te együtt jársz anyáddal a vécére?
Gondold már el, hogy mégis mi a jó isten nem tud várni egy fürdésnyi időt? Vagy ennyire fél a kis drága, hogy pancsizni is kell az anyja a kád szélére? Legyünk màr felnőtt emberek és tudjunk már egyedül elmenni a fürdőszobába.
Az ilyenek teszik fel az ostoba kérdéseket itt gyakorin később, hogy vajon hogyan kell ágyneműt húzni meg csekket befizetni egyedül.
Nem olvastam a válaszokat.
Én azt mondanám, hogy családi szokások, meg szülő-gyerek kapcsolat kérdése, hogy mi fér bele. Ha senki nem gerjed senkire, akkor nekem nem tűnik bizarrnak a kérdésben leírt helyzet, max számomra szokatlan.
Én azt se mesélem el anyámnak, ha bulizni megyek, konkrétan nem tud arról, hogy elmentem (kolis vagyok), szobatársam meg elmondja, hogy milyet hány bebszva, milyen volt az egyéjszakás kaland. Gondolom akkor a meztelenségben is van ilyen különbség, hogy én egy gatyát nem veszek át anyám előtt(nő vagyok), és attól is kivagyok, hogy anyámnak mániája a konyhába öltözni, és ha ott van, akkor nem tudom, hogy arra lépek-e be, hogy főz/iszik, vagy arra, hogy pucér, más meg lazán dumálgat a szüleivel, miközben az egyikünk pucér.
#35 Nem nevelte egyedül az anyja. Az apja is velük él, ráadásul nem is egyedüli gyerek, van egy nővére is.
Nem is tűnik anyuci pici fia típusnak, abból, amennyire megismertem.
Másoknak meg írom, hogy én sem szexuális dolgot képzelek bele, csak furcsa számomra, morbid. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!