Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, ha egy 18 éves fiú...

Normális, ha egy 18 éves fiú mellé beül beszélgetni az anyja, amikor fürdik? Csak szerintem kiábrándító?

Figyelt kérdés

Szerintem fura. Akkor is, ha lánya lenne.

Egy fiú szaktársam, aki amúgy szimpatikus számomra, mesélt a most tavasszal történt érettségijéről, és a sztoriban szerepelt, hogy: “anyámnak mondtam a tételeket fürdés közben. “

Erre megkérdeztem, hogy együtt fürödtök, vagy mi?

Aztán mondja, ja nem, csak bejön közben dumálni.

A lehető legnagyobb természetességgel mondta.

Azt is megkérdezte, hogy nálunk tabu a pucérság, vagy mi? Szinte meghökkenve.

Igen, nálunk az, főleg az ellenkező nemű szülő előtt.

Ti ezzel hogy vagytok?

nov. 13. 23:01
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nálunk tabu. Konzervatív nevelést kaptam.
nov. 13. 23:05
 2/42 anonim ***** válasza:
54%
Valóban beteg helyzetnek tűnik, de ha a fiú ült a kádban es az anya nem látta ott lennt akkor oké lehet. De nem ha rendszeresen előfordul. Fura. Normálisan tapintatból kéne kerülni az ilyen zavarba hozó ciki helyzeteket, egyszerűbb beszélni, ha kijött!
nov. 13. 23:08
 3/42 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, én 17 évesen pánikbeteg lettem. A kezdeti időszakban nálunk is volt, hogy anyu ott ült a kád szélén, mikor fürödtem, sőt, az ágyuk mellett aludtam, miközben fogta a kezem. Olyan is volt, hogy befeküdt mellém a saját ágyamba, amíg el nem aludtam.

Nyilván ez egy "speckó" helyzet, de én amúgy sem tartom betegesnek. (Mondjuk én is nő vagyok, apuval nem volt ilyen).

nov. 13. 23:15
 4/42 A kérdező kommentje:

#3 Én is pánikbeteg vagyok és sajnálom. Nem ilyen helyzetekre gondoltam. Velem is aludt az anyukám néha gimi végén is, ha rosszul voltam, persze ruhában.

Hanem arra, hogy olyan fura, ha valakivel rendszeresen beül fürdeni az anyja, csak úgy XD

Tetszik nekem egyébként ez a srác, meg olyan tökéletesnek tűnt, de ebből az információból azóta sem tudok felocsúdni.

nov. 13. 23:20
 5/42 anonim ***** válasza:
20%
Mondom, ha ül a vécén az anya és a fiú ül a kádban és mielőtt felállna mosakodni, az anya kimegy, úgy oké lehet
nov. 13. 23:25
 6/42 anonim ***** válasza:
30%
#3 Vagyok. Most akkor nem értem egészen, hogy konkrétan együtt fürdenek, vagy az anyukája csak beül a fürdőszobába, miközben a srác fürdik? Mert nem mindegy.(Amúgy én is sajnálom a pánikbetegségedet, tudom, hogy milyen xar, elhiheted).
nov. 13. 23:28
 7/42 A kérdező kommentje:

#5 Az szerintem ennél is betegesebb verzió. Ha az “ül a vécén” részt úgy érted, hogy használja azt.

Van egy idősebb barátnőm, ő mesélte, hogy az egyik ex barátja masszírozta a meztelen anyját, az se semmi. 🤣

nov. 13. 23:28
 8/42 A kérdező kommentje:

#6 Ha jól értettem, beül, és beszélnek. Azt tagadta, hogy együtt fürdenének.

Biztos az én neveltetésem is oka annak, hogy ezen fennakadok, mert én az életem egyik legnagyobb szégyenének élném meg, ha fürdés közben benyitna az ellentétes nemű szülőm, azaz az apám. De még anyámtól se venném jó néven. Valahogy perverz dolognak tartom, hogy a szülő a már testileg felnőtt, pucér gyereke mellett időzzön.

(Köszi, aranyos vagy🫶🏻 Az utóbbi hónapokban sokkal jobban vagyok :) )

nov. 13. 23:31
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Anyumban volt annyi jóérzés, hogy egy bizonyos kor fölött hagyott egyedül fürödni. Pedig én is nő vagyok.

Szomorúan olvasom, mennyien vagyunk pánikbetegek :(

nov. 13. 23:43
 10/42 anonim ***** válasza:
65%
Nem úgy értettem kérdező, hogy az anya szarik a vécén, amíg beszélnek, hanem hogy ráül a fedőre. Mit kell pontosítani apám mint hülyék földjén!
nov. 13. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!