Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukámmal el szeretnénk...

Apukámmal el szeretnénk mennie gy apa-lánya programra. Ötletek?

Figyelt kérdés
Lehetőeleg pest megyében

nov. 8. 21:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek ki az állatkertbe, szuper program és talán mindkettőtöknek érdekes.
nov. 9. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

10-es: nem azt mondom, hogy egy férfin nem járhat ilyen helyre, de ez tipikusan nem az a helyzet, ahol másokkal szokás beszélgetni, föleg nem úgy, hogy minimum egy idegen ott van - aki végzi az egészet -, de általában még ezen kívül mások is.

Meg nem mellékesen ezek olyan témák, amiket senki nem szeret nyilvánosan közzétenni, ha a pedikürös megkérdezi, hogy a gombás körömmel vagy más problémaval mit kezdje, stb.

Ha a gyerekemmel vagy a szülömmel akarok beszélgetni, azt nem olyan helyen teszem, ahol gyakorlatilag minden idegen hallja, nem a nyilvánosság elött.

Ami meg a tipikusan férfi programokat illeti - a kérdezö tudja, neki mi lehetne érdekes, de férfi szemszögböl nem annyira tájékozott.

nov. 9. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy séta a fényparkban a gödöllői kastélyban :)
nov. 9. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:

1. Ásvány-, gomba-, gyógynövény gyűjtő túra

2. Arborétum látogatás

3. Kalandpark

4. Túra az erdőben

5. Piknik a szabadban

6. Termálfürdő

7. Múzeum látogatás

8. Festés, rajzolás a szabadban

9. Kertészkedés

10. Mozi

Mi ilyeneket csináltunk már, vagy szoktunk csinálni anya-fia napon.

nov. 9. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Esetleg élményfürdő?

Hány éves vagy?

nov. 11. 01:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Érdeklődési kör , hobbi tudta nélkül nehéz tippet adni .
nov. 24. 13:38
 17/18 anonim válasza:
100%
Szerintem elég sok apa-lánya program van, amiket lehet csinálni, de én nagyon szerettem apukámmal társasozni, íjászkodni, focimeccset nézni, főzni. Persze ez az érdeklődési körön is múlik, de én ezeket nagyon szerettem csinálni apukámmal!
nov. 26. 00:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Kislany korukban a karomba vettem őket ès tàncoltunk. Axt nagyon szerettèk. Kesőbb bujocskazni imàdtak.
nov. 26. 03:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!