Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondja néha ezeket? ez...

Miért mondja néha ezeket? ez idővel majd elmúlik nála?

Figyelt kérdés

üdv mindenkinek! én egy anya vagyok és van egy 18 éves nagy fiam. természetesen nagyon szeretem és a ő a legfontosabb nekem attól függetlenül hogy már nagy! az apjával 3 éve váltunk el sajnos és azóta ketten vagyunk. amúgy a fiam tényleg nagyon rendes és segítő kész is mert takarításban is mosogatásban is és a ház körüli munkát is meg csinálja magától, nem kell könyörögni neki hogy segítsen már valamit szóval nem lusta. de egy ideje lett egy olyan szokása hogy néha megdicsér pl a hajamat, hogy milyen szép hosszú, vagy pl a ruhámat hogy milyen jól nézek ki benne, de volt hogy az alakomat is. ezek nem minden naposak de néha néha szokta mondani. ami nem baj csak néha olyan fura nekem anyjaként

37N

nov. 5. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Magához a bókokhoz sem vagy hozzászokva? Ha más bókol azt hogy érzed? Az is zavarba hoz?

Mert ha valaki nincs hozzászokva, vagy ritkán kap, akkor eleinte mindig zavarban van tőle. Utána mikor megszokta akkor már nem kínosnak vagy zavarba ejtőnek éli meg

nov. 5. 21:30
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Én próbálnék egy kicsit mélyebben bele menni ha nem bánod, ezt ne vedd sértésnek nem kötözködni akarok csak máshonnan megközelíteni a dolgot. Nemtudom jelenleg van-e párkapcsolatod, vagy összejárogatós alkalmi embered akitől megkapod a testi örömöket? Kicsit nekem ez a leírás úgy jött le mintha azt éreznéd hogy a fiad szexuális vonzalmat érez irántad viszont azt nemtudom eldönteni hogy ez neked imponáló vagy se, csak furcsának tartod. Miért kell egyből arra gondolni hogy szexuálisan vonzódik hozzád ? Tudom nem így van leírva viszont bujtatottan erre akarsz kitérni hogy ez normális-e ? Lehet csak kedveskedik neked és semmi több. Azért nyitottam az elejét a "párkapcsolati kérdéssel" mert tudat alatt ösztönösen vágyhakodhatsz attól hogy te nem úgy gondolsz rá és hát egy nagykorú férfival laksz egyházba. Leírtak alapján neked is megfordulhatott a fejedben. Fiadnak van barátnője vagy kialakulója ? Beszélgetni erről vele kínos, viszont elkerülhetetlen.
nov. 6. 00:09
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem csak kedveskedni akar neked, és növelni az önbizalmadat, hogy csak azért, mert az apja nem értékelt, nem vagy selejt nő, ilyesmi.

Amit leírtál róla, egy kedves, figyelmes gyerek lehet, és még erre is figyelni akar, hogy pár bókkal örömet okozzon neked. Nyilván nem az a szándéka, hogy elkezdjen járni az agyad arról, hogy mi ebben a kivetnivaló...

nov. 6. 06:22
 14/20 anonim ***** válasza:
12%

3 opciót tartok relevánsnak és te eldöntöd melyik az igaz rád nézve és a helyzetre.

1. A fiad csak szimplán kedves és megjegyzi a jó tulajdonságaidat. Külső , belső. Viszont túlgondolod.

2. A fiad szexuálisan vonzódik hozzád, viszont te nem. És most kezded azt érezni ezekkel a bókokkal hogy szeretne tőled valamit. Ami miatt tanácstalan vagy és azért tetted fel ezt a kérdést.

3. Szexuálisan te is és a fiad is vonzódtok egymáshoz és bújtatott kérdéssekkel próbálod megtudni tőlünk hogy rendben van-e az ha belekezdenétek egy úgymond anya, fia “kapcsolatba”. Reakciókból

1. Ne gondolj bele többet mint ami.

Megkérdezném azért van e valami ok hogy mostanában ennyit dicsérget.

Kommunikáció

2. Ha sokszor és kifejezetten csak a testedre kapod a dícséretet akkor én itt gyanakodnék . Kommunikáció a kulcs itt is. Felnőtt módjára leülsz vele megbeszélni hogy ki is vagy neki igazából.

3. Itt ha bele mennétek ebbe a kapcsolat félébe. Azt mondom óráig ideig jó . Míg tartanak az örömök. Gondolj bele kicsit. Tudnátok tartani az anya fia kapcsolatot? Később mi lenne? Lesz barátnője ? Féltékeny leszel rá? Milyen hatással lenne az ő életére ? Milyen hatással lenne a te életedre? És még sorolhatnám a kérdéseket

nov. 6. 06:44
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert pénzt szeretne vagy hogy valamit megvegyél neki. Szinte mindig ez áll a háttérben, főleg ha fiú. A fiúk nem szoktak ilyeneket észre se venni, hogy az anyjuk milyen ruhában van, hogy néz ki. De ha kell nekik valami,akkor ezzel tudnak hízelegni.
nov. 6. 07:47
 16/20 anonim válasza:
53%
Lehetne egyértelműbb a gyerek. Mondhatná, hogy "Anyám, te egy jó nő vagy. Ideje, hogy keress egy pasit magadnak. Köszi, hogy nem hoztál egy mostohaapát a nyakamra. Már felnőttem, itt az ideje, hogy éld az életed."
nov. 6. 08:33
 17/20 anonim ***** válasza:
45%

Semmi nincsen benne, engem is megdicsér az idősebb tesóm - ő a férfi -, hogyha szép a hajam vagy csinos a ruhám.

Teljesen egészséges a kapcsolatunk, épp ezért tök belefér, hogy elismerjük ha a másik jól néz ki. Miért ne mutathatnék rá, hogy pl milyen vagány illatú deója van, ha ez az igazság?

Csak mert a sok egybites már mást képzel bele?

nov. 6. 09:11
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem büszke rá, hogy jól néz ki az anyja. Mivel elég fiatalon szülted Őt, így bizonyos szempontból a kis korkülönbség is teszi, hogy a sima szülő-gyerek reláció mellett egyfajta baráti, haveri, szinte "bulitárs" feeling is lehet a kapcsolatotokban. És ez inkább jó, mint rossz. Szerintem.
nov. 6. 09:20
 19/20 Senior Séf ***** válasza:
59%
Gyakorol. Semmi baj sincs ezzel.
nov. 6. 16:19
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen válaszaitokat! jó volt olvasni olvasni véleményeteket tanácsaitokat, különböző nézőpontokból is
nov. 6. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!