Miért mondja néha ezeket? ez idővel majd elmúlik nála?
üdv mindenkinek! én egy anya vagyok és van egy 18 éves nagy fiam. természetesen nagyon szeretem és a ő a legfontosabb nekem attól függetlenül hogy már nagy! az apjával 3 éve váltunk el sajnos és azóta ketten vagyunk. amúgy a fiam tényleg nagyon rendes és segítő kész is mert takarításban is mosogatásban is és a ház körüli munkát is meg csinálja magától, nem kell könyörögni neki hogy segítsen már valamit szóval nem lusta. de egy ideje lett egy olyan szokása hogy néha megdicsér pl a hajamat, hogy milyen szép hosszú, vagy pl a ruhámat hogy milyen jól nézek ki benne, de volt hogy az alakomat is. ezek nem minden naposak de néha néha szokta mondani. ami nem baj csak néha olyan fura nekem anyjaként
37N
Nekem anyum odáig lenne, ha ilyeneket mondanék, de valahogy nem tudok ilyeneket mondani anyumnak. Persze más tulajdonságát dicsérem, de a nőiességét valahogy magamban abszurdnak tartanám, ha azt dicsérném.
Szóval örülj neki, ilyenkor nem tudom, hogy bennem vannak felesleges gátlások, vagy a másikban van túl kevés, de különbözőek vagyunk, így jó ez.
Ha zavar szólj neki, de szerintem csak túlagyalod
Ő is érzi hogy jól esik neki ha valaki, különösen az anyja megdicséri hogy pl milyen jól áll neki az új felsője, ő is csak ilyen alapon mondja
Az is lehet, hogy a válás után kezdesz rendbejönni , és a külső jeleire figyel fel, vagy azt tudja könnyebben megfogalmazni.
Más : lehet valaki ismerősének például beteg az anyukája, és magát vigasztalja, hogy teveled minden oké, friss és fitt vagy.
Ha az apja veszteségliszán van ( nem tudom milyen válás volt) akkor csak te vagy neki, és félt téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!