Miért nem fogadja el az új páromat?
Hosszú kapcsolatom után lett új párom.
Egy teljesen normális háttérrel rendelkező férfi, jó módú, tényleg nem egy gonosz ember.
Elmondtam anyának, hogy lett valakim, amire az volt a reakciója,hogy fujj de ronda, elvakít a rózsaszín köd, majd rá jössz. Ráadásul ami a legjobban fájt,hogy azt mondta, hogy az ő asztalához biztos nem ül le enni. De nem értem mi váltja ki ezt az ellenszenvet. Nem is ismeri.
Sajnos anyával élek, így muszáj volt már elmondjam, mert így is 1 hónapja húzom. Mostmár tényleg komoly és nem csak ismerkedünk.
Mit tudok az ilyen anyával kezdeni?
Tetkós, kigyúrt, kopasz, piercinges, heges, sebhelyes?
Csak van valami hendikepje nem?
Emlékszem egy kérdésre, ahol a nő nem értette, hogy az apja (személyes bemutatáskor) miért volt olyan ellenséges a párjával. Minden létező dologra rákérdeztünk, el nem tudtuk képzelni, miért volt már az első pillanattól ilyen ellenséges a kérdező apja.
Aztán vagy 30 válasz után kinyögte a kérdező, hogy a párjának (aki tehát férfi volt) zöldre volt festve a haja és egész arcát és testét tetoválás borította.
Sajnos a gyakorin elég sok az ilyen kérdés.
Nem tudom, ezek trollok-e, vagy ilyen ostobák, hogy a nyilvánvalóan lényeges körülményeket elhallgatják, és úgy várják a választ a kérdésükre.
Ez a kérdés is valami hasonló.
Tényleg semmi kivetni való nincs rajta. Se piercing, se tetoválás, 5 évvel idősebb. De az előző párom 8 évvel volt idősebb. Ez se okoz gondot. Nem drogozik, nem cigizik, nem alkesz, nem rossz ember.
Nem züllödt. Tényleg nem hallgatok el semmi információt.
9-es, annyira hihetetlen, hogy vannak kretén emberek, toxic bunkó családtagok, akiknek MINDEN baj? Hazahozhatod a legokosabb diplomás mérnököt, akkor belekötnek valami másba, egyszerűen mert nekik semmi nem jó.
Exem egyetemet végzett férfi volt, belekötöttek a magasságába, vőlegényem szintén diplomás és jól keres - a kapcsolatunk elején azt találták ki, hogy csak a pénzéért vagyok vele, és amúgy is csak szexen alapul az egész, semmi komoly nem lesz ebből.
Őszintén ez mi a f?
Az meg, hogy valaki tetovált pont semmit nem jelent. Unokabátyám test-szerte tetovált, és "kigyúrt", mégis a teljes rokonságom egyik legrendesebb és kedvelhetőbb férfije, akit kenyérre lehet kenni.
Csak hát ugye az előítéletek azok rohadtul fontosak, nyilván.
19.
Nem a természete a lényeg, hanem az igénytelenség, hogy szarrá varratja a testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!