Mit csináljak, ha a családom azért nem fogadja el a páromat, mert nem magyar?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 10:24
1/24 anonim válasza:
Milyen náció?
Mert nagyon nem mindegy, hogy egy svájci, holland, finn, stb. vagy egy román cigány.
De ettől még te azt csinálsz amit akarsz, amennyiben nagykorú vagy!
2/24 anonim válasza:
Neked miért kéne bármit tenni?
A barátodat zavarja?
Ő tudna valamin változtatni, vagy a szüleid.
3/24 A kérdező kommentje:
Spanyol-magyar, de a szülei inkább a dél-spanyol kultúrában nevelték.
2020. jún. 10. 10:31
4/24 anonim válasza:
Bármi oka lehetne, az is, hogy nagy a füle. Hány éves vagy? Mik az aggályaik, hogy külföldre költözöl?
5/24 anonim válasza:
Mióta van ez a konfliktus? Lehet, hogy egy kis idő kell csak ennek. Az én családom mindennel elutasító elsőként, de idővel megenyhülnek.
A közös találkozást ne erőltessétek, amíg ellenségesek, de hosszú távon, ha mindig jó dolgokat mesélsz, és látják, hogy boldog vagy, szerintem el fogják fogadni.
6/24 A kérdező kommentje:
Az akcentusa, a barna bőre, a spanyol neve, hogy inkább tartja magát spanyolnak, mint magyarnak.
2020. jún. 10. 10:42
7/24 anonim válasza:
Tehát semmi igazi indokuk nincs. Majd hozzászoknak.
8/24 Musztafa Kebab válasza:
És lusta, léha, rendetlen?
9/24 A kérdező kommentje:
Nem, csak spanyol.
2020. jún. 10. 10:45
10/24 anonim válasza:
Nagyon idióta családod van. Az én lányom vőlegénye perui-spanyol, a szülei már Spanyolországban élnek, de a nagyszülei még Peruban. A lányommal Bp-en élnek, imádom a srácot, mert a szegénységből küzdötte fel magát a családjával együtt. Jó lelkű, okos és megbecsüli a jót az életében, na meg nagyon szereti a lányomat és viszont. :) Nekem szülőként csak ez a fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!