Munkahelyi gondot megosztasz a szüleiddel?
Figyelt kérdés
tegnap 14:09
3/9 anonim válasza:
Eleinte igen, de mindig engem hoztak ki hibásnak, úgyhogy nem.
Munkahely váltást sem, semmit sem.
4/9 A kérdező kommentje:
3-as nekem is ez a baj,ha elmondom a problémát azt mondják osszam ki őket,ha esetleg elküldenek ,akkor kérdezik,most mi lesz?
Meg azt mondják válogatok, holott a családban senki nem vállalna el olyan munkát ami nekik sem tetszik.
Tehát kezdem úgy érezni felesleges elmondani..
tegnap 15:05
5/9 anonim válasza:
Ha ilyen a hozzáállásuk, akkor nem érdemes túl sok mindenbe beavatni őket.
7/9 anonim válasza:
4
Ne mondd el nekik.
Ha szükségesnek érzed, inkább beszéld át egy jóbaráttal, jó ismerőssel a munkahelyi aggodalmakat.
9/9 anonim válasza:
Talán úgy a legjobb a megfogalmazás hogy ismerem őket annyira hogy tudom mennyit lehet megosztanom. Nem titkolózom vagy ilyesmi. Csak vannak olyan dolgok amit úgysem érti miért baj mert nem a szakmája, vagy régebben nem úgy volt valami. Vagy más habitus, tudom hogy máshogy reagálunk a helyzetekre. Pl szerinte jó lett volna ha en is ápoló leszek mint ő mert azt mindig keresik, nem leszek munka nélkül. Oké ez igaz, de milyen munka...baromi megterhelő. Az én stílusomhoz ez nem is való , ő másokkal kedves, minden idős szerette, otthon velünk viszont sokszor türelmetlen volt. Én munkahelyen tudok durvább lenni ( sajnos) otthon nem tudnék olyan lenni mint ő. De én ezt tudom magamról. Ő viszont nem érti. Szóval ilyen kérdésben tudom mi a véleménye, nem megyek vele sokra. Vagy pl. az egyetemi szakmai gyakra azt hitték majd kávét főzőcskézek, hiába magyaráztam hogy ez labor máshogy mennek a dolgok. Szerinte a pénz a legfontosabb de sosem dolgozott jó fizetésért. Én úgy vagyok vele hogy nagyon f.s helyen nem sínylődök a kelleténél többet mert sosem lesz jobb. Mindennapi dolgokról tudok azért beszélni vele. Nagyanyám szerint meg minek más munkahelyet keresni ott is lesznek gondok. Ő 2 munkahelyen dolgozta le az életét. Neki pl csak akkor szólok ha mar az új helyen vagyok. A mindennapi dolgokat sem érti,leragadt a múltban, max nagyon nagyvonalakban mesélek. Apám sz.rik az egészre, vele nem beszélek. Mostohaapám meg mindenről elkanyarodik az ő 40évvel ezelőtti törteneteihez, amit olyan reszlrtesen meg összevissza mesél hogy még azt sem lehet mondani hordoz valami tanúlságot számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!