Miért lesz egyre gyakoribb az, hogy sokan csak kb 30 évesen vagy idősebben tudnak elköltözni a szüleiktől?
Már az ABBA együttes 1976-ben megénekelte:
Money, money, money...
Ha nem IT-s vagy, vagy mérnök, vagy sikeres vállalkozó, emellett nem támogat senki anyagilag, nincs komoly kapcsolatod, ráadásul még Budapesten is laksz, akkor szinte lehetetlen elköltözni fiatalon.
26 évesen költöztem el otthonról. Minden barátom elköltözött érettségi után. Na és hogy? Mentek kollégiumba/albiba egyetemre másik városba, amit a szülei fizették. Az egyikük a barátnője szüleihez költözött. Másnak meg szülők vettek ballagási ajándékként egy lakást.
26 évesen költöztem el. Akartam volna előbb is? Hát persze! De csak a covid húzta lejjebb az albérlet árakat, szobát tudtam bérelni, így tudtam csak az önálló életet elkezdeni. Majd összejöttem a vőlegényemmel, most vele élek albérletben. Nem tudnék egyedül se venni se bérelni, pedig már 29 vagyok. Az albi árak azóta ismét az egekben vannak, úgyhogy nem tudom, mi lenne velem a párom nélkül...
25.
Sokkal izgalmasabb kérdés, hogy neked miért nincs pipád?
26.
Ritkán használom az oldalt, Valószínűleg azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!