Miért kritizálnak a szüleim?
Nem szeretnék ilyen “más vagyok, mint a többi lány” beütést kelteni, bár tény, hogy szeretem az autókat. Van pár játékautóm, f1et nézek (apukám is nézi), autós játékokkal játszok stb. de ennek ellenére ugyanúgy van műkörmöm, hosszú a hajam, sminkelni nem sminkelek, de megtenném, ha nem kapnék érte megszólást. Egyszer-kétszer csináltam magamnak alkalomra sminket, de akkor is megszóltak, hogy “mit pipiskedek”. Egyébként anyukám is sminkel. Egyébként meg a sport amit végzek az is lányosabb stb. Már mondta nekem apukàm, amikor egy játékautót szerettem volna, hogy az fiúknak való, szóval nem kaptam meg, (végül megvettem osztálykiránduláson,) pedig előtte is kaptam, amikor pl. autós showkra mentünk. Szóval egyébként nagyon szeretem őket és nagyon örülök, hogy ilyen eseményekre elmegyünk és még vesznek is nekem dolgokat, de néha nagyon megbántanak az ilyen beszólásaikkal. Egyszer kedvesek és elfogadóak, utána meg elítélnek. Néha már átcsapnak egy ilyen “melyik nemhez tartozol?” stílusba, mintha én fiúnak vallanám magam.
16/L
Tegyél rá magasról. Én fiúsabb lány vagyok, mármint husszú haj, köröm, a magassarkúkat is szeretem, de karatézom, fiúsabb hobbikat választok, a beszédstílusom, viselkedésem is fiúsabb (32 vagyok amúgy). Egy darabig én is kaptam anyámtól, hogy viselkedhetnék lányosabban, mindig azt mondtam, hogy repülő szőnyeg is lehetnék, de nem vagyok. Így 32 év után már elfogadta.
Szerencsémre apu sosem csinált ebből ügyet, ha megkértem pl hogy mutassa meg, hogyan kell megszerelni mondjuk a fűnyírót, szó nélkül kivitt a kertbe és megmutatta.
Kicsit OFF: sajnos ide vezet a kormányunk gyűlöletpolitikája a másság ellen.
Hiszen sok esetben pont nem arról van szó, hogy bárki "más" lenne. Hanem ezekről amit a kérdező ír, hogy lányként a fiúsnak mondott dolgok érdeklik és már ez is "bűn".
Pontosan ez, komformizmus. Ha nem lógunk ki a sorból, nem bacogatnak elv, és mivel az fejükben te is a részük vagy, téged is próbálnak így benne tartani sorban.
Minél egyformább egy közeg, annál könnyebb kilógni. Semmi baj nincs veled, csak picike az a halastó amiben élsz, és ennyi elég, hogy kicsapja a biztosítékot.
Igazuk van, ne sminkeld magad. Fölösleges, jobb, ha nem csinálsz ilyeneket.
Az autót sem kell megvenni, mert lány vagy, nem illik lánynak autó.
#4 Inkább a ti gyűlöletpolitikát azok ellen, akik heterók. Sem magatokat, sem a heterókat nem tudjátok elviselni. Átműtitek magatokat, borzalmas dolgokat csináltok, és utáljátok a normális embereket.
Kérdező, szerintem ilyen autós borzalmakra se menj el. Borzasztó a hangjuk, tönkreteszik a természetet. Menj inkább templomba, és imádkozz Istenhez, mert a liberális eszmék megfertőznek. Akkor pedig majd, ha panaszkodni akarsz, a liberálisok felfedik magukat, hogy gonoszak, bűnözők, és akármilyen bajba sodortak, még ha az ő hibájuk is, semmiért sem fognak felelősséget vállalni. Berángatnak magukkal a börtönbe, ott pedig csak borzalmak várnak. Ne tudd meg, hogy a bulijaikon hány fiatal kerül kórházba. Ezekben semmi jó sincs, kerüld őket.
Menj inkább templomba imádkozni Istenhez.
Három kamaszlány anyukájaként: valószínűleg nem vagy Te sem mindig egyforma velük, néha kedves vagy és néha undok... de ez csak tipp :)
Mondjuk engem nem zavarnának az autók, bírom, ha valaki egyedi.
Majd megszokják, legyél önmagad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!