ŐSZINTÉN, feljelentenéd őt?
A gyereked 18+ éves. És megtudod, hogy a partnere, akivel testi kapcsolata is van, nincs 14. éves!
Feljelentenéd a pedo gyereked? DE ŐSZINTÉN!!! Nyugodtan leírhatod az igazat, elméleti a kérdés, a válasz, semmi tétje.
Fel nem jelentenén, de azt mondanám hogy vagy azonnal abbahagyja ezt az undorító dolgot vagy következményei lesznek, akár feljelentés is.
18-as neked meg szívből gratulálok hogy szülőként normálisnak tartod ha 13 évesen szexel valaki.
Igazából a puding próbája az evés. Én elméleti szinten azt mondom, feljelenteném és ez az erkölcsileg helyes. Viszont élesben nem tudom, hányan tudnák ezt megtenni. Hiszen az azzal jár, hogy a börtönben a gyereke folyamatos erőszaknak lesz kitéve. Ez lehet minden szülő egyik legszörnyűbb rémálma. Kudarcot is átélhet, mert ő nevelte. Akár az egész életét, a gyerek felnevelését is ilyenkor értelmetlennek élhetni meg valaki.
Én valószínűleg beleőrülnék, ha a gyerekem ezt tenné. Nincs egyébként gyerekem.
77.: Szerencsére börtönt a való életben még csak kívülről láttam. Nem ültem, nem vagyok börtönőr, ügyvéd, stb.
De sajnos a börtönerőszak létező dolog. Nem is mindig azokat bántják, akik megérdemlik, mint pl. a pedok, hanem a gyengébbeket. Akik nincsenek kigyúrva, esetleg nem teljesen egészségesek, félénkebbek, vagy csak nem elég erőszakosak.
5, kérdező:
"Szóval aki nem jelenti fel a gyerekét, az bűnöző, pedofilt véd!"
Kezdésnek:
Bizonyítani tudod amit állítasz? Ha csak hallomásból tudod ezt, akkor nehéz körbe fogsz kezdeni, több okból is, de ha konkrétan láttad a dolgot akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!