Legkisebb dologtól ordítoznak, meg napokig nem szólnak hozzám a szüleim, mit tegyek?
Anyukám, legkisebb dologtól ordítozni kezd. Állomáson voltam, mentem el vonattal egy lány kerékpárt hozott, anya mondta segítsek feltenni a kerékpárt a vonatra. A lányt megkérdeztem segíthetek-e ő visszautadította. Anya ezután napokig sírt és szidott mekkora féreg vagyok, haza se menjek utál bunkó patkány a gyereke.
Ilyenkor mi a teendő?
Ez csak kifogás, hogy undok legyen veled. Semmi oka nem volt patkánynak neveznie és sírnia. Hiszen felajánlottad a segítséget!
Kerdezd meg konkretan, szeretné, hogy elköltözz?
Az én szememben ő a patkány, mert aljas módon kötekedik, ahelyett, hogy egyenesen beszélne!
De nem akar rossz színben feltűnni, így téged gyötör!
Vén szemén pisilő rohadék!
Nem kell pitizni anyád előtt. Nyugodtan vágd oda neki, hogy máskor ne a te segítségedre apelláljon, hanem segítsen ő, ha annyira szükségesnek érzi.
Ha meg ezek után olyat mond, hogy te féreg vagy, akkor mondd a szemébe, hogy hazudik és direkt kötekszik veled.
Ne harcolj!
Aki így viselkedik veled, az valójában nem szeret. Ezt szülőként mondom!
Hagyd főni a levében, mert csak érzelmileg zsarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!