Hogyan közöljem finoman a szüleimmel, hogy nem nagyon
értenek a főzéshez, meg háztartáshoz, viszont nekik
mindig igazuk van?
Figyelt kérdés
Sajnos se anyám, se apám nem tudnak igazán főzni. Anyu még csak-csak, de apum tényleg nem. Most is olyan ehetetlenül száraz csirkét csinált. Persze próbálok nekik segíteni, de amikor szóvá teszem, akkor én vagyok a hibás, meg ilyen válaszokat kapok, hogy jó egyél máshol vagy nincs is igazad, tök finom ez.
Valahogy a háztartáshoz sincs jó érzékük, meg nagyon idejük se. Én szívesen segítenék nekik, csak hát elköltöztem, ritkán vagyok otthon.
Miért kéne beleszólnod? 30 évesen illlene már a saját életeddel foglalkoznod, nem a szüleidével.
aug. 31. 18:12
12/19 anonim válasza:
Sajnos az én anyukám sem főz már olyan jól, mint fiatalabb korában. Nem szoktam neki mondani semmit. Minek bántsam meg? Külön élek, ritkán találkozunk, még így is jól esik, hogy főz és gondol rám. Lehet én vagyok túl érzelgős. Tippeket szoktam neki adni, aztán vagy megfogadja, vagy nem.
aug. 31. 18:15
13/19 anonim válasza:
Akkor legkozelebb nem ebedre mesz.
Vagy ha igen, akkor szepen felajanlod, hogy fozol te.
aug. 31. 18:40
14/19 anonim válasza:
Lehet, hogy ők így szeretik. Az én szüleim meg sokkal zsírosabban szeretik az ételeket, mint én. Mindenkinek más a szájíze.
aug. 31. 18:41
15/19 anonim válasza:
én szinte azonos korosztály vagyok a kérdezővel, ugyanúgy idősebb szülővel, apám egyáltalán nem tud, anya sem ehetetlenül rosszul, de sajnos minimális fűszerezéssel, sok kaját meg sem csinál és csak sulimenzán ismertem meg. többször próbáltam már tanácsot adni neki, tényleg nem kioktatóan hogy hogy lehetne jobb valami, de csak beleszólásnak veszi és feldühödik rajta, tényleg lehetetlen vállalkozás idős korukra. ha valamit nagyon máshogy szeretnék, megtanultam megfőzni magamnak agglegényként is, ha meg olyan van, elfogadom hogy ő így csinálja, jobbat nem tudok
aug. 31. 21:18
16/19 anonim válasza:
Azon meg mindenki ki van akadva, ha a szülő akar beleszólni a gyerek életébe. Semmit nem kell közölnöd
aug. 31. 22:48
17/19 A kérdező kommentje:
15) ugyanez.
aug. 31. 23:13
18/19 anonim válasza:
Egyszerűen nem eszel náluk..mi a gond?
szept. 1. 02:22
19/19 anonim válasza:
Jól értem, hogy még együtt laktok? Esetleg még a párod is ott lakik a szüleidnél?
30 évesen éld az életed, főzz magadra. Valahogy csak felneveltek, nem haltál éhen. Változni nem fognak. Ők így főznek, te főzz másképp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!