Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet később ezt...

Miért nem lehet később ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Anyumék nemrég csukták be az ajtójukat, és hát szexelnek. Én ettől kivagyok, mert egyeltalán nem halkak, sőt inkább hangosak. Miért nem lehet megvárni az estét hogy ezt tudják csinálni? Vagy csak nekem b4ssza a csőrömet? Vagy csak ennyire nem érdekli őket az alvó kistesóm jelenléte (aki majdnem velük egy szobában alszik)?
aug. 31. 13:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
69%
Te hány éves vagy?
aug. 31. 14:22
 2/27 anonim ***** válasza:
85%

Lehet azt hiszik hogy nem veszed észre, nem esik le hogy mit csinálnak, vannak olyan halkak hogy nem feltünő

Amúgy engem is zavarna

Ha csinálni akarják akkor vagy este vagy amikor nem vagyok otthon

aug. 31. 14:43
 3/27 anonim ***** válasza:
77%

Hát ez ultra gáz. Egyszer én is hallottam őket gyerekként, és nekem elég erősen kihatott a későbbi szexuális életemre..

Nyugodtan megmondhatod nekik, hogy ezt nagyon nem így kéne, és szeretnéd, ha sokkal jobban tekintettel lennének rátok...

aug. 31. 14:49
 4/27 anonim ***** válasza:
39%
Legalább szeretik egymást. Téged se a gólya hozott. Esetleg (tudom hogy kinos) mondd meg, hogy te nagyon jól hallod őket, és nem a legkényelmesebb hallgatni.
aug. 31. 14:51
 5/27 anonim ***** válasza:
89%

És még te érzed magad rosszul? Szerintem itt az ideje, hogy szemtől-szemben megmond nekik, amit most ide leírtál. Hadd tudják meg, hogy hangosak és ez téged zavar.

Egyébként ha érzékeny típus vagy, bőven ki tud hatni negatívan a későbbi felnőtt szexuális életedre.

aug. 31. 14:55
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
Próbálj meg beszélni velük, tudom hogy egy picit kényes dolog, de inkább szólni kell, mint folyton hallgatni
aug. 31. 15:02
 7/27 anonim ***** válasza:
91%

Miért, este nem hallod?

Szerintem a csendben még jobban hallanád.

Megmondhatod hogy zavar, de nem hiszem hogy lesz változás. Én is hallottam anyámat szexelni, első ilyen esetnél be is nyitottam hozzá és láttam. (Kettesben éltünk, nem tudtam hogy van pasija, sosem hozott fel hozzánk pasikat és inkább haldokló nyögéseket adott ki mint szexuális hangokat. Azt hittem valami baja van) Nekem is kihatott a későbbi szexuális életemre. 25 éves koromban kezdtem csak el ismerkedni..undorral fogott el a szexnek a gondolata is.

aug. 31. 15:05
 8/27 anonim ***** válasza:
45%

Én láttam is őket, véletlenül rájuk nyitottam este, de nem hatott ki egyáltalán a szexuális életemre. Aki amiatt undorodik, hogy az anyjáék szeretik egymást és lelkileg ez problémát okoz neki, annak nem csak ennyi baja van.

Ez egy kuvára normális és természetes dolog, amit két szerelmes ember csinál. Ha valaki nem tud szexelni és nem kívánja azzal nem az a baj, hogy hallotta párszor az anyját nyögdécselni, hanem valami egyéb.

De amúgy ha kérdező tényleg hangosak mondd el nekik.

aug. 31. 15:43
 9/27 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy teljesen nem értem... mit kéne csináljanak a szülők? Házasság+2 gyerek után örök cölibátus, alkoholizmus meg agresszió kéne legyen a két szülő között? Örüljön pár ember hogy csak ennyi traumája van, és nem kellett egy alkoholista anya/apa mellett felnőnie, akik verték őket.
aug. 31. 15:46
 10/27 anonim ***** válasza:
62%
Este fáradtak, és lehet, hogy te később fekszel, mint ők. A kicsi meg most van csendben. Menj el strandra.
aug. 31. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!