A feleségem azt csinál a kislányommal amit akar?
17 hónapos gyerekkel van ereje pasizni, nem semmi!
Én csak a gyereket sajnálom, amúgy egyiketeknek sem prioritás, neked is inkább a pénz a probléma.
Minek kellett bevállalni a gyereket? Hátatok közepére sem kell
Az a baj ezt pontosan nem tudom, de szerintem amíg el nem váltok és a gyerektartás nem kerül pontra szerintem igen azt csinál amit akar vele, ha nincs rossz körülmények között.
Ha látni akarod, igen muszáj ezt a távot megtenni. Más megoldás szerintem nincs.
Te ugyanúgy a szülője vagy,tehát odamész,és jogod van elhozni onnan. Akkor a gyerek veled lesz. De gondolom őt nem akarod az anyja miatt kitenni egy rendőrségi hercehurcának.
Add be minél előbb a válást,rendezzétek ott a láthatást,és gyerektartást,de addig ne fizess.
Amúgy most nem értem. Zsarol pénzzel,hogy láthasd a gyerekedet?
Mivel nincs rendezve a felügyelet, neked is jogod van a gyerekedhez, söt, mivel feltételezem, hogy a közös házba van bejelentve a gyerek, így igazából el sem vihetné életvitelszerűen anyuka. Azaz elméletileg megteheted, hogy odamész és megfogod, elhozod a gyereked, nyilván ennek a módja megkérdőjelezhető, hogy hozod el. De ha odamész, beteszed a kocsiba és hazahozod, anyuka hiába hív rendőrt, mivel a gyerek lakcíme nálad van.
A hitelt nyilván fizetni kell, megteheted, hogy nem fizeted, majd ráterhelik mindkettőtök vagyonára behajtás jogcímen. Végül is, ezzel is jobban jársz, mert akkor anyukára is terhelik, nem te fizeted az egészet.
8
szerinted a kérdező fel van arra készülve, hogy egy 17 hónapost ellásson? Hogy megy dolgozni?
Kérdező, ha elváltok, akkor is oda költözik, ahova akar. Országon belül semmilyen egyetértésed nem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!