Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A feleségem azt csinál a...

A feleségem azt csinál a kislányommal amit akar?

Figyelt kérdés
A feleségem elköltözött, azt mondta az anyjához de közben kiderült hogy kb 200km-re az új pasijahoz. Vitte a 17 hónapos kislányunk. Voltam a gyámügyön azt mondták hogy mivel szülői felügyelet alatt van oda viszi ahova akarja. Hát most már kezdődik hogy ha látni akarom fizessem a benzint, plusz mivel én maradtam a lakásunkban fizessem a lakáshitelt meg mindent. Megyek ügyvédhez 2hét múlva van időpontom. Addig szerintetek mit csináljak maradjak ki a kislányom életéből? Vagy fizessek többet és többet? Ha egyszer kér máskor is fog szerintem. Komolyan ez a rendszer hogy azt csinál amit akar mert papíron együtt élünk?

aug. 28. 21:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
27%

17 hónapos gyerekkel van ereje pasizni, nem semmi!

Én csak a gyereket sajnálom, amúgy egyiketeknek sem prioritás, neked is inkább a pénz a probléma.

Minek kellett bevállalni a gyereket? Hátatok közepére sem kell

aug. 28. 21:34
 2/22 anonim ***** válasza:
7%

A nők már csak ilyenek :D

aug. 28. 21:35
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

Az a baj ezt pontosan nem tudom, de szerintem amíg el nem váltok és a gyerektartás nem kerül pontra szerintem igen azt csinál amit akar vele, ha nincs rossz körülmények között.

Ha látni akarod, igen muszáj ezt a távot megtenni. Más megoldás szerintem nincs.

aug. 28. 21:45
 4/22 Anonymuska válasza:
62%
Ha meguntátok egymást akkor gugantikus toplóság volt a csaj részéről, hogy lóvét koldul tőled. Viszont sajnos ilyenek vannak szerte a világba bárhol mert ez a való világ, ami sokszor nagyon kegyetlen. Szerintem addig fizesd a hitelt, amíg az ügyvédhez nem mész mást nem nagyon tehetsz. Vagy ha vannak szüleid kérdezd meg hogy láthatsz e náluk egy kis ideig amíg összeszeded magad, vagy ha nagyon összetört vagy akkor menj el pszichológushoz, nem szégyen pláne ilyen elbaszott világba.
aug. 28. 21:51
 5/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem fogod megúszni a lakáshitel füzetését. Ha látni akarod a gyereked akkor meg ne sajnáld rá a benzint🙄 Gyerektartás is ott lesz még ezek mellett és ha van egy csöpp esze infláció követően kéri a gyerektartást is. Lényegében oda költözik a gyerekkel Mo.-on bellül ahova akar. Egyedül ha külföldre akarna menni akkor kellhet a beleegyezésed de akkor is csak olyan esetben ha közös a felügyeleti jog. Ha ez se lenne akkor könnyedén vihetné oda is. Szóval szerintem szokj hozzá hogy lelépett 200km-erre és füzeted amit kell.
aug. 28. 22:04
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

Te ugyanúgy a szülője vagy,tehát odamész,és jogod van elhozni onnan. Akkor a gyerek veled lesz. De gondolom őt nem akarod az anyja miatt kitenni egy rendőrségi hercehurcának.

Add be minél előbb a válást,rendezzétek ott a láthatást,és gyerektartást,de addig ne fizess.

Amúgy most nem értem. Zsarol pénzzel,hogy láthasd a gyerekedet?

aug. 28. 22:12
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
Ha meglesz a bírósági határozat, akkor is oda viszi az országon belül, ahová akarja.
aug. 28. 22:22
 8/22 anonim ***** válasza:
88%

Mivel nincs rendezve a felügyelet, neked is jogod van a gyerekedhez, söt, mivel feltételezem, hogy a közös házba van bejelentve a gyerek, így igazából el sem vihetné életvitelszerűen anyuka. Azaz elméletileg megteheted, hogy odamész és megfogod, elhozod a gyereked, nyilván ennek a módja megkérdőjelezhető, hogy hozod el. De ha odamész, beteszed a kocsiba és hazahozod, anyuka hiába hív rendőrt, mivel a gyerek lakcíme nálad van.

A hitelt nyilván fizetni kell, megteheted, hogy nem fizeted, majd ráterhelik mindkettőtök vagyonára behajtás jogcímen. Végül is, ezzel is jobban jársz, mert akkor anyukára is terhelik, nem te fizeted az egészet.

aug. 28. 22:27
 9/22 anonim ***** válasza:
68%

8

szerinted a kérdező fel van arra készülve, hogy egy 17 hónapost ellásson? Hogy megy dolgozni?

Kérdező, ha elváltok, akkor is oda költözik, ahova akar. Országon belül semmilyen egyetértésed nem kell hozzá.

aug. 29. 02:20
 10/22 anonim ***** válasza:
58%
Már elvaltatok és volt gyermekelhelyezes, vagy csak anyu döntött úgy, hogy elköltözik a gyerekkel?
aug. 29. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!